Sorum var Naşıl geçiyo?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Naşıl geçiyo? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,420 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Naşıl geçiyo?
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Abbaszade Hecer

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yeni yılı nasıl kutladınız kızlar? Tebrik ederim sizleri bu yıl inşAllah bolluk bereketlik getirsin sevenler kovuşsun hasta olanlara Allah şifa versin düşerli olsun bu yıl inşAllah hepimiz için🤲🌺
Amin canım inşallah ailecek oturuyoruz sohbet ediyoruz gülüyoruz cocuk sesleri ağlamaklı geçiyor vallaha 😄😄🤣🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yeni yılı nasıl kutladınız kızlar? Tebrik ederim sizleri bu yıl inşAllah bolluk bereketlik getirsin sevenler kovuşsun hasta olanlara Allah şifa versin düşerli olsun bu yıl inşAllah hepimiz için🤲🌺
Amin canım amin .
Valla kayra babası ile ibo showu izliyor her şarkı söylendiğinde de çıkıp oynuyor 😂😂. Bende uzanmaya çalışıyorum diyeceğim ama kayınbabam bizde uzanamaıyory. O yüzden bir köşeye oturdum sessiz sessiz telefonla oynuyorum 😂😂

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Benimde kızım yeni yılı ağlayarak geçirdi uyumuyo😂
Yerim ben onu🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım amin .
Valla kayra babası ile ibo showu izliyor her şarkı söylendiğinde de çıkıp oynuyor 😂😂. Bende uzanmaya çalışıyorum diyeceğim ama kayınbabam bizde uzanamaıyory. O yüzden bir köşeye oturdum sessiz sessiz telefonla oynuyorum 😂😂
Yinemi sizde kuuzm

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım amin .
Yeni yılı yorqunlukla geçirdin sende😂

Yerim ben onu🤣

Yinemi sizde kuuzm
🥰🌺

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ailem geldi bizde kalacaklar onlarla oturuyoruz Allah herkese güzel mutlu huzurlu sağlıklı bolluk bereketli bir sene ve nice seneler nasip etsin inşallah

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.