Sorum var Ne iyi gelir 🥺🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Ne iyi gelir 🥺🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,063 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne iyi gelir 🥺🥺
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dünden beri iyi değilim ishal var halsizlik iç ateş allahdan kusmam yok şükür çok üşüyorum ne iyi gelir ama disdan ateşim yok
Kuzum yoğurda nişasta koy ye yada türk kahvesi bir tatlı kaşığı yiye bilirsin patates Hasla gir yorganin altına ısınmaya bak patik giyik ayak ve belini soğuk tutma karnın ağırsa şekerli su iç geçer inşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dünden beri iyi değilim ishal var halsizlik iç ateş allahdan kusmam yok şükür çok üşüyorum ne iyi gelir ama disdan ateşim yok
Geçmiş olsun cnm acaba üsuttun mu kuzum havalar aşırı dengesiz .. ishal varsa muz ye bol.bol ishali keser.. ve sıcak bı şeyler tüket ki vücuduna iyi gelsin varsa meyve ye ve parol iç ağrı kesici olarak da..

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Çok kötü yataktan kalkamıyorum benim ateşim yok ama kusmakla ishal perişan ediyo beni en kısa zamanda geçer inşallah😞
Amin canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun cnm acaba üsuttun mu kuzum havalar aşırı dengesiz .. ishal varsa muz ye bol.bol ishali keser.. ve sıcak bı şeyler tüket ki vücuduna iyi gelsin varsa meyve ye ve parol iç ağrı kesici olarak da..
Valla gerçekten havalar çok dengesiz usutmusfe olabilirim parol icyrm ama o mübarek de bana hiç fayda etmez ezelden beri 😂 lolipop şeker niyetine icyrm iste

Valla gerçekten havalar çok dengesiz usutmusfe olabilirim parol icyrm ama o mübarek de bana hiç fayda etmez ezelden beri 😂 lolipop şeker niyetine icyrm iste

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım

Dikkat et kuzum ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar