Ne yapcagimi bilemiyorum yardim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tuggba tarafından oluşturulan Ne yapcagimi bilemiyorum yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 937 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne yapcagimi bilemiyorum yardim
Konbuyu başlatan Tuggba
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aselaras

Tuggba

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar 38+6gunluk olduk dün sandım olduğu için acile gittim acil deki de muanesinde etti nst ye bağladı sancı çıktı açılma önceki dogumlardan var yeni bişey yok.diyim dogumhaneye gönderdi orada aynı işlemler tekrarlandı alttan muaneden bir süre sonra düzensiz olan sancıların siklasti. Net den sonra tekrar muane ettiler yine açılma olmadığını ama olursa 3. Doğumum ve suyumun fazla olmasından dolayı birden olacağını kesinlikle evde beklememem gerektiğini söylediler yatiralım dediler ben istemedim çıktım ne yapmaliyim yardim edin hiç böyle bişey gelmedi başıma

Tuggba

Kayıtlı Üye
rank
Canım yatıs yapalım dedilerse yatsaydın keske rıskme atma bebegıni sancıları varsa dogum da yakındır can

Canım yatıs yapalım dedilerse yatsaydın keske rıskme atma bebegıni sancıları varsa dogum da yakındır canım
Durum karışık 2 çocuğum daha var yarış verselerdi eşim onlari da hastaneye getirip gerçekti ve doğum ne zaman olur oda belli değil dediler hiç açılma yokmuş yani önceki dogumlardan kalan varmış yeni açılma olmamış nasıl oluyor bende anlamadim

R

Rezzan

Guest
Hanımlar 38+6gunluk olduk dün sandım olduğu için acile gittim acil deki de muanesinde etti nst ye bağladı sancı çıktı açılma önceki dogumlardan var yeni bişey yok.diyim dogumhaneye gönderdi orada aynı işlemler tekrarlandı alttan muaneden bir süre sonra düzensiz olan sancıların siklasti. Net den sonra tekrar muane ettiler yine açılma olmadığını ama olursa 3. Doğumum ve suyumun fazla olmasından dolayı birden olacağını kesinlikle evde beklememem gerektiğini söylediler yatiralım dediler ben istemedim çıktım ne yapmaliyim yardim edin hiç böyle bişey gelmedi başıma
Hwrzaman için hastane evden daha iyi dur hastanede kal anı durumda hastane müdahale eder sen evde birşey yapamazsin genede sen bilirsin bence risk alma

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Evde cocuk olunca durum farklı oluyor evet canım Hakkında hayırlısı olsun acılma İcin yurus yap sıcak suyla dus al 2 3 kez gunde merdiven cık canım bunlar acılmayı tetikliyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Yakınınız yok mu sizin yada eşinizin ailesinden tamam çocuklarınız da önemli ama siz daha önemlisiniz sonuçta anne bi çocuğun herşeyi Allah korusun acil bi durum olsa kime bırakıp gidecekseniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar