Normal
Valla aynı benim koca ben en son delirdim aradm dayanamiyorm diye ama şuan yemeği bile o gelince yapiyorm işi haftasomKzum kaynanani gorumceni hiç takma konusp dursunlar ağzının payını ver ben önceden çok içine kapanık ensesine vur lokmasını al biriydim taki kaynanam aynı evde oturmuyorm diye beni apartmanında rezil edene kadar kadınKuzum anneni yada sana bakicak bir yakını ara gelsin 1 hafta yanında kalsın göğüs pompası al sağ annen yada kocan sirngayla versin sende dinlen aynı şeyleri bende yasadm kocam uykusu ağır hayatta kalkmaz çocuğa bakmaz düşürüm diye çocuğu kucağına bile almaz kaynanam desen dk susmaz kuşak uapmadin şunu yapmadin diye kocam manyak annemin gelip kalmasına istemiyor benim gitmemi istemiyor bende şimdi bende evi işi biraktm çocukla ilgileniyorum ev işini haftasonu yemeği kocam gelince yapiyorm
Valla aynı benim koca ben en son delirdim aradm dayanamiyorm diye ama şuan yemeği bile o gelince yapiyorm işi haftasom
Kzum kaynanani gorumceni hiç takma konusp dursunlar ağzının payını ver ben önceden çok içine kapanık ensesine vur lokmasını al biriydim taki kaynanam aynı evde oturmuyorm diye beni apartmanında rezil edene kadar kadın
Kuzum anneni yada sana bakicak bir yakını ara gelsin 1 hafta yanında kalsın göğüs pompası al sağ annen yada kocan sirngayla versin sende dinlen aynı şeyleri bende yasadm kocam uykusu ağır hayatta kalkmaz çocuğa bakmaz düşürüm diye çocuğu kucağına bile almaz kaynanam desen dk susmaz kuşak uapmadin şunu yapmadin diye kocam manyak annemin gelip kalmasına istemiyor benim gitmemi istemiyor bende şimdi bende evi işi biraktm çocukla ilgileniyorum ev işini haftasonu yemeği kocam gelince yapiyorm