Normal
Baby turco aldık kaynanama göre benim yüzümden pişik olmuş altını sık değiştirmiyormuşum 2 saatte bir emziriyorum o zaman altını değiştiriyorum ne yapiyim saat başı mı değiştireyim kalitesiz bez almış kabul etmiyor çok affedersin sıvı kakayı emmiyor zor insanlara derdini anlatmak insanlarla uğraşmak zor[automerge]1639199671[/automerge]Tabiki süslü olur kız bebekler biraz büyüsün o zaman karışmaz belki. Annemlerde uyudu benim yavrum annemde evde bulduğu pembe battaniyeye sardı diye evde kıyamet koptu çocuk yumuşak olurmuş bende Kastamonulu ne kadar yumuşak olabilir dedim sustu [automerge]1639199962[/automerge]Tabiki süslü olur kız bebekler biraz büyüsün o zaman karışmaz belki. Annemlerde uyudu benim yavrum annemde evde bulduğu pembe battaniyeye sardı diye evde kıyamet koptu çocuk yumuşak olurmuş bende Kastamonulu ne kadar yumuşak olabilir dedim sustu Kayınvalidem eve geldiğimizde beri inek sütü vermeye çalışıyor alerji yapar verme dememe rağmen. Eşimle kardeşi arasında 1 yaş var eşim bi yüzden pek meme emememiş ona mama almış benim çocuğuma da almaya çalışıyor her akşam ya biz yukarı çıkarız ya o aşağı gelir her seferinde sen mama yesen annene bırakmam seni koynumda yaptırırım diyor
Baby turco aldık kaynanama göre benim yüzümden pişik olmuş altını sık değiştirmiyormuşum 2 saatte bir emziriyorum o zaman altını değiştiriyorum ne yapiyim saat başı mı değiştireyim kalitesiz bez almış kabul etmiyor çok affedersin sıvı kakayı emmiyor zor insanlara derdini anlatmak insanlarla uğraşmak zor
[automerge]1639199671[/automerge]
Tabiki süslü olur kız bebekler biraz büyüsün o zaman karışmaz belki. Annemlerde uyudu benim yavrum annemde evde bulduğu pembe battaniyeye sardı diye evde kıyamet koptu çocuk yumuşak olurmuş bende Kastamonulu ne kadar yumuşak olabilir dedim sustu
[automerge]1639199962[/automerge]
Kayınvalidem eve geldiğimizde beri inek sütü vermeye çalışıyor alerji yapar verme dememe rağmen. Eşimle kardeşi arasında 1 yaş var eşim bi yüzden pek meme emememiş ona mama almış benim çocuğuma da almaya çalışıyor her akşam ya biz yukarı çıkarız ya o aşağı gelir her seferinde sen mama yesen annene bırakmam seni koynumda yaptırırım diyor