Konuya cevap cer

Ayy bu kaynanalari Allah alsin fazla eylendirmesin bu dunyada 🤦‍♀️

Galactago sut arttirici damla var eczanede canim hemen aldir esine birau bardaga suya 14 damla sabah ogle aksam tok karnina ic insallah sutun artacaktir 🤲

Taneli rezene aktardan al canim birer bardaklik taze taze demle ic iliklasinca bebeginede 2 -3 cay kasigi ver .

Aktardan muskat cevizi al bir miktar azicicik kaziyosun ustunden tatli kasigina sutunle sulandirip bebegine emzirme oncesi veriyosun gaz sancisi nezaman basliyorsa baslamadan 1 saat once vericeksin 24 saatte bir kere fazlasi bebege halisilasyona sebep oluyor.

Relaxtac gaz damlasi bitkiseldir korkma eczanede  gunde 3 kere 2 damla bebegini emzirmeden yarim saat oncesi veriyosun damlayi canim .

Aktardan aci elma yagi alip bebeginin ayak altina ozellikle topuklarina suruyosun tatlim . Gunde 3-4 kere bez degiairkwn falan yapabilirsin.

Bebeginin pisiginicinde bepantol Baby tavsiye ederim bebegim bir iki kezpoposu pembelesti hemen bunu surdum gecti genelde de sudocrem kullaniyorum trendyoldan aliyorum bebek bakim kremi .

Kaynanada tavrini net koy bebek senin sen bakacaksin onlar sadece sevecek !!! Yerini haddini bilsin