7 hefdedeyem drhsed urey bulantilarim olur hecne yeye bilmirem
A Abbaszade Hecer Guest 1 Ocak 2024 #1 7 hefdedeyem drhsed urey bulantilarim olur hecne yeye bilmirem
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Ocak 2024 #2 Abbaszade Hecer' Alıntı: 7 hefdedeyem drhsed urey bulantilarim olur hecne yeye bilmirem Genişletmek için tıkla ... Tuzlu şeyler tüket canım ılık süt iç ve salatalik ye iyi gelir bulantılarına eğer çok aşırı oluyor ise doktoruna danış ilaç yazar iyi gelir
Abbaszade Hecer' Alıntı: 7 hefdedeyem drhsed urey bulantilarim olur hecne yeye bilmirem Genişletmek için tıkla ... Tuzlu şeyler tüket canım ılık süt iç ve salatalik ye iyi gelir bulantılarına eğer çok aşırı oluyor ise doktoruna danış ilaç yazar iyi gelir
A Abbaszade Hecer Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 75 1 Ocak 2024 #3 Gamze Hümeyra' Alıntı: Tuzlu şeyler tüket canım ılık süt iç ve salatalik ye iyi gelir bulantılarına eğer çok aşırı oluyor ise doktoruna danış ilaç yazar iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Ele edirem baskada bisey yeye bilmirem . 1 hefde sora yoclanisa gedecem gorek ne deyir
Gamze Hümeyra' Alıntı: Tuzlu şeyler tüket canım ılık süt iç ve salatalik ye iyi gelir bulantılarına eğer çok aşırı oluyor ise doktoruna danış ilaç yazar iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Ele edirem baskada bisey yeye bilmirem . 1 hefde sora yoclanisa gedecem gorek ne deyir
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Ocak 2024 #4 Abbaszade Hecer' Alıntı: Ele edirem baskada bisey yeye bilmirem . 1 hefde sora yoclanisa gedecem gorek ne deyir Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum o zaman doktoruna danış ilaç yazar bulantına iyi gelir
Abbaszade Hecer' Alıntı: Ele edirem baskada bisey yeye bilmirem . 1 hefde sora yoclanisa gedecem gorek ne deyir Genişletmek için tıkla ... Anladım kuzum o zaman doktoruna danış ilaç yazar bulantına iyi gelir
azram cankizim Kayıtlı Üye Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2,514 1 Ocak 2024 #5 Gamze Hümeyra' Alıntı: Anladım kuzum o zaman doktoruna danış ilaç yazar bulantına iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Kiz Azerice öğrendim burda Azerbaycan a gezmeyemi gitsek
Gamze Hümeyra' Alıntı: Anladım kuzum o zaman doktoruna danış ilaç yazar bulantına iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Kiz Azerice öğrendim burda Azerbaycan a gezmeyemi gitsek
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Ocak 2024 #6 azram cankizim' Alıntı: Kiz Azerice öğrendim burda Azerbaycan a gezmeyemi gitsek Genişletmek için tıkla ... Yavaş yavaş dillerini çözüyoruz ama
azram cankizim' Alıntı: Kiz Azerice öğrendim burda Azerbaycan a gezmeyemi gitsek Genişletmek için tıkla ... Yavaş yavaş dillerini çözüyoruz ama
A Abbaszade Hecer Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 75 1 Ocak 2024 #7 azram cankizim' Alıntı: Kiz Azerice öğrendim burda Azerbaycan a gezmeyemi gitsek Genişletmek için tıkla ... Gelin ne zaman isderseniz Az az azeri rast gelir burda amma mene teze kayid oldum mende
azram cankizim' Alıntı: Kiz Azerice öğrendim burda Azerbaycan a gezmeyemi gitsek Genişletmek için tıkla ... Gelin ne zaman isderseniz Az az azeri rast gelir burda amma mene teze kayid oldum mende
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Ocak 2024 #8 Abbaszade Hecer' Alıntı: Gelin ne zaman isderseniz Az az azeri rast gelir burda amma mene teze kayid oldum mende Genişletmek için tıkla ... Canım ilk gebeliğin mi Bu arada hoşgeldin aramıza
Abbaszade Hecer' Alıntı: Gelin ne zaman isderseniz Az az azeri rast gelir burda amma mene teze kayid oldum mende Genişletmek için tıkla ... Canım ilk gebeliğin mi Bu arada hoşgeldin aramıza
A Abbaszade Hecer Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 75 1 Ocak 2024 #9 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yavaş yavaş dillerini çözüyoruz ama Genişletmek için tıkla ... Men oxuduqca taman orgenmiwem turk dilin
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yavaş yavaş dillerini çözüyoruz ama Genişletmek için tıkla ... Men oxuduqca taman orgenmiwem turk dilin
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Ocak 2024 #10 Abbaszade Hecer' Alıntı: Men oxuduqca taman orgenmiwem turk dilin Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum bizde yavaş yavaş siizin dilinizi çözüyoruz
Abbaszade Hecer' Alıntı: Men oxuduqca taman orgenmiwem turk dilin Genişletmek için tıkla ... Aynen kuzum bizde yavaş yavaş siizin dilinizi çözüyoruz