Neden kimse görüş belirtmiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forum Hakkında kategorisinde asu2315 tarafından oluşturulan Neden kimse görüş belirtmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 90 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forum Hakkında
Konu Başlığı Neden kimse görüş belirtmiyor
Konbuyu başlatan asu2315
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asu2315

asu2315

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar ben burya yeni üye oldum bir paylaşım yaptım sadece 2 kişi görüş belirtti neden kimse görüş belirtmiyor ozaman bizde yazmayalım

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar ben burya yeni üye oldum bir paylaşım yaptım sadece 2 kişi görüş belirtti neden kimse görüş belirtmiyor ozaman bizde yazmayalım
Canım burda bazen insanlar yanlış bişey söylememek için bile cevap yazmıyor bak sen bile ne yapacağını bilmiyorsun böyle bı durumda bunun dinimizde haram ve yanlış olduğunu ben anlatmaya çalışırdım senin bilmedigin gibi diğer arkadaşlarda bilmeyebilir veya senin bişey dememene kıza bilir eşine sesiz kaldığı için kıza bilir ve bunu yazmayabilir o yüzden yazmayanlara değil yazanlarara dikkat et derim ha herkes yazmak zorunda da değil kimisi bebeğini takip etmek. İçin giriyor sadece

asu2315

Kayıtlı Üye
rank
Çok haklısınya nebiliyim işte bende bu konuyu konuşmak istemiştim yoksa üyeliğimi silcektim ,ağzına sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar