Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 9 Mayıs 2022 #1 Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 9 Mayıs 2022 #2 Demet' Alıntı: Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalık kuzum
Demet' Alıntı: Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba Genişletmek için tıkla ... Kaç haftalık kuzum
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 10 Mayıs 2022 #3 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kaç haftalık kuzum Genişletmek için tıkla ... 12 cnm çarşamba 13 olcm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 10 Mayıs 2022 #4 Demet' Alıntı: 12 cnm çarşamba 13 olcm Genişletmek için tıkla ... Son haftalarda genelde nefes darligi gibi şeyler olur kuzum
Demet' Alıntı: 12 cnm çarşamba 13 olcm Genişletmek için tıkla ... Son haftalarda genelde nefes darligi gibi şeyler olur kuzum
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 10 Mayıs 2022 #5 Gamze Hümeyra' Alıntı: Son haftalarda genelde nefes darligi gibi şeyler olur kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet de niye oluyor acaba anlamadım
Gamze Hümeyra' Alıntı: Son haftalarda genelde nefes darligi gibi şeyler olur kuzum Genişletmek için tıkla ... Evet de niye oluyor acaba anlamadım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 10 Mayıs 2022 #6 Demet' Alıntı: Evet de niye oluyor acaba anlamadım Genişletmek için tıkla ... Doktoruna danış kuzum
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 10 Mayıs 2022 #7 Demet' Alıntı: Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba Genişletmek için tıkla ... Daha haftan küçük doktora danış canım genelde son ay olur
Demet' Alıntı: Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba Genişletmek için tıkla ... Daha haftan küçük doktora danış canım genelde son ay olur
F Fatoş koç Kayıtlı Üye Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 769 10 Mayıs 2022 #8 Demet' Alıntı: Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba Genişletmek için tıkla ... Daha önce sigara içipte bıraktıysan ondan olur
Demet' Alıntı: Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba Genişletmek için tıkla ... Daha önce sigara içipte bıraktıysan ondan olur
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 10 Mayıs 2022 #9 Demet' Alıntı: Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba Genişletmek için tıkla ... Cnm daha gebeliğin basindasin sanırım nefes darlığı bu haftalarda çok erken.. acaba kendini çok mu yoruyorsun
Demet' Alıntı: Kızlar nefesim kesiliyor boğuluyor gibi oluyom niye acaba Genişletmek için tıkla ... Cnm daha gebeliğin basindasin sanırım nefes darlığı bu haftalarda çok erken.. acaba kendini çok mu yoruyorsun
D Demet Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 881 10 Mayıs 2022 #10 Fatoş koç' Alıntı: Daha önce sigara içipte bıraktıysan ondan olur Genişletmek için tıkla ... Yok cnm sigara icmiyom hiç kullanmadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Mayıs 2022 ecmelll' Alıntı: Cnm daha gebeliğin basindasin sanırım nefes darlığı bu haftalarda çok erken.. acaba kendini çok mu yoruyorsun Genişletmek için tıkla ... Çok yormuyom aslında ama bilemedim yorkunliktan olurmu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Mayıs 2022 ecmelll' Alıntı: Cnm daha gebeliğin basindasin sanırım nefes darlığı bu haftalarda çok erken.. acaba kendini çok mu yoruyorsun Genişletmek için tıkla ... Çok yormuyom aslında ama bilemedim york Taze anne' Alıntı: Daha haftan küçük doktora danış canım genelde son ay olur Genişletmek için tıkla ... Tm cnm unliktan olurmu
Fatoş koç' Alıntı: Daha önce sigara içipte bıraktıysan ondan olur Genişletmek için tıkla ... Yok cnm sigara icmiyom hiç kullanmadim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Mayıs 2022 ecmelll' Alıntı: Cnm daha gebeliğin basindasin sanırım nefes darlığı bu haftalarda çok erken.. acaba kendini çok mu yoruyorsun Genişletmek için tıkla ... Çok yormuyom aslında ama bilemedim yorkunliktan olurmu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Mayıs 2022 ecmelll' Alıntı: Cnm daha gebeliğin basindasin sanırım nefes darlığı bu haftalarda çok erken.. acaba kendini çok mu yoruyorsun Genişletmek için tıkla ... Çok yormuyom aslında ama bilemedim york Taze anne' Alıntı: Daha haftan küçük doktora danış canım genelde son ay olur Genişletmek için tıkla ... Tm cnm unliktan olurmu