Kizlar bu ay doktorumu degistim simdiki doktorum fitil olark bunu verdi kullanan varmı inşallh yarar ya bde travacort melhm magnezyum verdi
Tm cnm sagol tesekkr edermDüzenli kullan canım mutlaka faydasını görürsün. Magnezyum hapın yanında günde iki defa sade maden suyu içebilirsin
İnşallah ise yarar kuzumKizlar bu ay doktorumu degistim simdiki doktorum fitil olark bunu verdi kullanan varmı inşallh yarar ya bde travacort melhm magnezyum verdi
Insllh cnm sen naslsn hastndn cktnmiİnşallah ise yarar kuzum
Çok teşekkür ederim kuzum evet iki gün önce çıktım çok şükür iyiyim canımInsllh cnm sen naslsn hastndn cktnmi
Sağol kuzum Allah razı olsunSifa olsun kuzum size
Çok şükür bende bugun kontroldeydim hersey norml fitil magnezyum fln verdi sen daha ogrenmednmi kilosunu benm bugn 800 grmdiÇok teşekkür ederim kuzum evet iki gün önce çıktım çok şükür iyiyim canım
Yok kuzum ya bu sefer sorcaktim kaç gün yattim hastanede kafam deli gibiydi ağrım falan oluyor du hiç sormadımÇok şükür bende bugun kontroldeydim hersey norml fitil magnezyum fln verdi sen daha ogrenmednmi kilosunu benm bugn 800 grmdi
Valla ben ölürm meraktan ne rahatsn ya ben bugun kontrole giricektm.kotu bse diyck diye su kesildim kontrolden sonra gidip magazan tisort alp ustumu degstm o derece cok fenaydim asiri strrss yaptm sicak basmasi yasadm stressten bide benm dusuklerm varya psikolojk isteYok kuzum ya bu sefer sorcaktim kaç gün yattim hastanede kafam deli gibiydi ağrım falan oluyor du hiç sormadım