Sorum var Nidicard erken doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamze🌸 tarafından oluşturulan Nidicard erken doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,069 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nidicard erken doğum
Konbuyu başlatan Gamze🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze🌸

Gamze🌸

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler, Nidicard kullanan oldu mu aranzda erken doğum riski var die verdiler bana 32.haftadym.Ciger glstrici iğnede vurldm.sizin tecrübeler neler merak ediyorum

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Gunde kac kez kullaniyorsun? Sancilarin sikligina gore, siddetine gore kullandiriyorlar. Ben kullandim, 6 hafta ileri atabildik dogumu. Ama kullanirken tuvalet harici ayağa kalkmadim, hep yattim. Zaten tansiyonu düşürüyor alisana kadar.
Gecmis olsun

Gamze🌸

Kayıtlı Üye
rank
Çoğu kişide doğumu geciktiriyor etkili bir ilaç aynı zamanda istirahat etmende şart
Teşekkürler 🌸💜
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gunde kac kez kullaniyorsun? Sancilarin sikligina gore, siddetine gore kullandiriyorlar. Ben kullandim, 6 hafta ileri atabildik dogumu. Ama kullanirken tuvalet harici ayağa kalkmadim, hep yattim. Zaten tansiyonu düşürüyor alisana kadar.
Gecmis olsun
6 saatte bir kullan bol su ile iç dedi yatıyorum inşallah bzde 6hfta atablriz.32hftalk şuan

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Teşekkürler 🌸💜
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

6 saatte bir kullan bol su ile iç dedi yatıyorum inşallah bzde 6hfta atablriz.32hftalk şuan
Rica ederim canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.