Sorum var Nişan

• Konbuyu başlatan Aysuu.42
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysuu.42 tarafından oluşturulan Nişan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 319 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nişan
Konbuyu başlatan Aysuu.42
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr
A

Aysuu.42

Guest
Kızlar 38. Haftadayım nişan sadece pembe veya kahverengi mi olur akıntım farklı geliyor bide çok kasılmam var karnım taş gibi oluyor normal

Kızlar 38. Haftadayım nişan sadece pembe veya kahverengi mi olur akıntım farklı geliyor bide çok kasılmam var karnım taş gibi oluyor normal
Ben diğer 2 bebeğimi 38.haftada doğurmuştum, ilkinde Nişan gelmedi evde sancı çekip en son suyum geldiğinde gitmiştim hastaneye.ama ikinci gebelikte Nişanım gelmişti oda 38.haftadaydi,tam hatırlamıyorum açık kırmızıydı galiba kan gelmişti,hemen hastaneye gittim yatış verildi,ertesi gün doğum yapmıştım.suan da 28. Haftadayim, rabbim sağlıkla kurtarsın cnm bı hastaneye görün derim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim 2 gebelikte nişan filan gelmedi ama 3. De beyaz yapışkan avuç içi kadar bir akıntım olmuştu ve oda nişan sayılıyormuş özür dilerim mideniz bulandıysa kusuruma bakmayın kasılma ve karın sertleşmesi doğumun belirtisidir yakın yani doğumun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.