Normal dogum dikisleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Normal dogum dikisleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,570 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal dogum dikisleri
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ftmbrserskn

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 21 gündür dogum yaptım normal dogum yaptım eriyen dikiş atıldı sanki dikislerim var gibi pansuman yapınca hissediyorum tam iyileşme süresi ne kadar oluyor sizce

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Dogumdan kırk elli gün sonra yavaş yavaş iyileşir canm
Bide canim doğumdan önce özel bölgeyi hep tras yaptım kontrole çağırdı doktorum agda da yapamam dikişler var tras da yapamam öyle kaldım gitmesem sorun çıkar mı dikislerim de ağrı yok hiç yokmuş gibi dikişler ama pansuman yaparken hissediyorum sadece

Dilekb

Kayıtlı Üye
rank
Bide canim doğumdan önce özel bölgeyi hep tras yaptım kontrole çağırdı doktorum agda da yapamam dikişler var tras da yapamam öyle kaldım gitmesem sorun çıkar mı dikislerim de ağrı yok hiç yokmuş gibi dikişler ama pansuman yaparken hissediyorum sadece
Gitmesen bile eczaneden alıp pansuman yap mikrop kapasın diye yoksa biraz geç iyilesir

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Peki 40 çıktıktan sonra ne zaman iliskiye girilebilir o konuda çok stresim var dikislerden dolayı
Hahah ben 70 gün bekledim korkuma sakın o kadar çok bekleme 😂 rahim kendini toparlarken çok mu toparladı ne olduysa artık bikere daha bekaret bozulması yaşadım resmen doktora da gittim neden o kadar çok bekledin ki dedi bana 😂

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Hahah ben 70 gün bekledim korkuma sakın o kadar çok bekleme 😂 rahim kendini toparlarken çok mu toparladı ne olduysa artık bikere daha bekaret bozulması yaşadım resmen doktora da gittim neden o kadar çok bekledin ki dedi bana 😂
Hadi ya sen çok beklemişssin nasıl dayandın o kadar gün:):):)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım 40ınız çıktıktan sonra dikişler de iyileşmiş olur zaten bi sıkıntı olmaz
Ya ben özel bölgeyi son dönemler hep tras yaptım hiç agdayla almadim şimdi de doktor kontrolü vardı gerek duyup gitmedim özel bölgeyi de almak çok istiyorum ama ne agda ne de tras yapmktn korkuyorum ne zaman yapılabilir agda veya tras
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım 40ınız çıktıktan sonra dikişler de iyileşmiş olur zaten bi sıkıntı olmaz
Ya ben özel bölgeyi son dönemler hep tras yaptım hiç agdayla almadim şimdi de doktor kontrolü vardı gerek duyup gitmedim özel bölgeyi de almak çok istiyorum ama ne agda ne de tras yapmktn korkuyorum ne zaman yapılabilir agda veya tras

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar