Normal dogum dikişli

• Konbuyu başlatan Aydge
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Aydge tarafından oluşturulan Normal dogum dikişli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 903 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal dogum dikişli
Konbuyu başlatan Aydge
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş
A

Aydge

Guest
Kızlar normal doğum yaptım erken doğum oldu ama dıkıslı dikilinin cabuk iyileşmedi için neler yapmalıyım bebeğim kuvezde çıkana kadr kendimi toparlamam lazım tavsiyeleriniz nelerdir

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normal doğum yaptım erken doğum oldu ama dıkıslı dikilinin cabuk iyileşmedi için neler yapmalıyım bebeğim kuvezde çıkana kadr kendimi toparlamam lazım tavsiyeleriniz nelerdir
Bende erken doğum yaptım canım bende de dikişler var 25 gün oldu hala tam iyi olmuş değil ılık duş o bölgeyi temiz ve kuru tut pansuman yap

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Pansuman yapmayı ihmal etme, temiz ve kuru tutmaya özen göster. Geçmiş olsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum benimde hem iç hem dış dikiş baya dikişim vardı dış dikişlerim 40 im çıkmadan düştü ama iç dikislerim 50 günün sonunda düştü ben 50 gün boyunca sızısını hep hissetmiştim kuru tutmaya çalış lavabodan sonra hep kurut pansuman kullan ayakta fazla duruma inşallah çabuk geçer

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Madecasol diye bi ilaç yazdı sağlık ocaıındaki doktorm dikiş izi bile kalmadı bebeğim 5 aylık olcak ama hala acıyor hassas ama ağrım yok benm 40lıyken çok kötü şişmişti ve inliyordum resmen o kadar kötü ağrılar yaşadım ki sıcak su torbası koydum 1 2 güne ne ağrı ne şiylik kaldı

Tüm sayfalar yüklendi.