Normal doğum istiyorum

• Konbuyu başlatan Mehtap s.
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mehtap s. tarafından oluşturulan Normal doğum istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,246 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal doğum istiyorum
Konbuyu başlatan Mehtap s.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mehtap sevmez
M

Mehtap s.

Guest
Kızlar İstanbul'da sezeryan doğumdan sonra normal doğum yapan hastaneler varmi veya arinizda doğuran

K

Kübra🧡🧡

Guest
Merhaba ben sezeryan sonrası normal doğum yaptım bunun için Dr araştırmanız gerekiyor her Dr yaptırmıyor malesef ssvd diye geçiyor.

Mehtap sevmez

Kayıtlı Üye
rank

Ayşenur34

Kayıtlı Üye
rank
Araştırdım Bağcılardaki hastanelere pek iyi yorumlar yok görümcem orda doğurdu ilgilenen yoktu malesef
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evde doğum kaldımı artık ya 🙄
Bizim kiler hepsi orda doğum yaptı medilife hastanesi Beylikdüzunde o çok iyidi biz memnunuz diğerlerini bilemem cnm

Mehtap sevmez

Kayıtlı Üye
rank

Esra gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Araştırdım Bağcılardaki hastanelere pek iyi yorumlar yok görümcem orda doğurdu ilgilenen yoktu malesef

Evde doğum kaldımı artık

Evde doğum kaldımı artık ya 🙄
Saka bir yana da e yetisemeyen hastaneye doguruyor walla gdcen yengem dogurdu once cok sancisi yoktu gitmedi sonra birden gelince hemen ewde dogurdu kadin😂😂 kendiligonden

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar