Kuzular günaydın NST ye kaçıncı haftadan sonra bağlanılıyordu
Eymenin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 607 17 Ekim 2021 #1 Kuzular günaydın NST ye kaçıncı haftadan sonra bağlanılıyordu
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 17 Ekim 2021 #2 Eylül01' Alıntı: Kuzular günaydın NST ye kaçıncı haftadan sonra bağlanılıyordu Genişletmek için tıkla ... Kuzum doktora baglı senin sancına şikayetlerine benim bi şikayetim yoktu 34.haftadayım 36 da gelince artık olacak dedi doktorum
Eylül01' Alıntı: Kuzular günaydın NST ye kaçıncı haftadan sonra bağlanılıyordu Genişletmek için tıkla ... Kuzum doktora baglı senin sancına şikayetlerine benim bi şikayetim yoktu 34.haftadayım 36 da gelince artık olacak dedi doktorum
Yazgülü(semra) Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 1,428 17 Ekim 2021 #3 Eylül01' Alıntı: Kuzular günaydın NST ye kaçıncı haftadan sonra bağlanılıyordu Genişletmek için tıkla ... Benim doktorum 34 te bağlıyor normalde de aynımı bilmiyorum
Eylül01' Alıntı: Kuzular günaydın NST ye kaçıncı haftadan sonra bağlanılıyordu Genişletmek için tıkla ... Benim doktorum 34 te bağlıyor normalde de aynımı bilmiyorum