6 haftalıkda parmak larda şişlik var normal mi vitamin mi yapıyor acaba
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 27 Şubat 2022 #1 6 haftalıkda parmak larda şişlik var normal mi vitamin mi yapıyor acaba
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 27 Şubat 2022 #2 Sibelhasan53 azeri türk' Alıntı: 6 haftalıkda parmak larda şişlik var normal mi vitamin mi yapıyor acaba Genişletmek için tıkla ... Vitaminin yapacağını düşünmüyorum canım tuz tüketimine dikkat et
Sibelhasan53 azeri türk' Alıntı: 6 haftalıkda parmak larda şişlik var normal mi vitamin mi yapıyor acaba Genişletmek için tıkla ... Vitaminin yapacağını düşünmüyorum canım tuz tüketimine dikkat et
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 27 Şubat 2022 #3 Zeynep23' Alıntı: Vitaminin yapacağını düşünmüyorum canım tuz tüketimine dikkat et Genişletmek için tıkla ... Tam canım
Zeynep23' Alıntı: Vitaminin yapacağını düşünmüyorum canım tuz tüketimine dikkat et Genişletmek için tıkla ... Tam canım
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 27 Şubat 2022 #4 Sibelhasan53 azeri türk' Alıntı: 6 haftalıkda parmak larda şişlik var normal mi vitamin mi yapıyor acaba Genişletmek için tıkla ... Tuzdandir canim ben 32+4 hala oluyo
Sibelhasan53 azeri türk' Alıntı: 6 haftalıkda parmak larda şişlik var normal mi vitamin mi yapıyor acaba Genişletmek için tıkla ... Tuzdandir canim ben 32+4 hala oluyo
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 27 Şubat 2022 #5 Ulduz' Alıntı: Tuzdandir canim ben 32+4 hala oluyo Genişletmek için tıkla ... Tsh yüksek ilac alıom acaba ondan mu cok da tuzlu yemem ama bilemdim zehirlenme nasl oluyo
Ulduz' Alıntı: Tuzdandir canim ben 32+4 hala oluyo Genişletmek için tıkla ... Tsh yüksek ilac alıom acaba ondan mu cok da tuzlu yemem ama bilemdim zehirlenme nasl oluyo
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,329 Konum Siirt 27 Şubat 2022 #6 Kuzum öncelikle geçmiş olsun ilk haftalarda şişkinlik normal. Tuz tüketimine dikkat et bol bol su içmeye özen göster
Kuzum öncelikle geçmiş olsun ilk haftalarda şişkinlik normal. Tuz tüketimine dikkat et bol bol su içmeye özen göster
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 27 Şubat 2022 #7 Mervercan' Alıntı: Kuzum öncelikle geçmiş olsun ilk haftalarda şişkinlik normal. Tuz tüketimine dikkat et bol bol su içmeye özen göster Genişletmek için tıkla ... Tam canım sağol
Mervercan' Alıntı: Kuzum öncelikle geçmiş olsun ilk haftalarda şişkinlik normal. Tuz tüketimine dikkat et bol bol su içmeye özen göster Genişletmek için tıkla ... Tam canım sağol
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 27 Şubat 2022 #8 Sibelhasan53 azeri türk' Alıntı: 6 haftalıkda parmak larda şişlik var normal mi vitamin mi yapıyor acaba Genişletmek için tıkla ... Cnm 6 haftalıkken bu durumu yasamadim.. cnm çok siskinligin varsa doktoruna sor istersen
Sibelhasan53 azeri türk' Alıntı: 6 haftalıkda parmak larda şişlik var normal mi vitamin mi yapıyor acaba Genişletmek için tıkla ... Cnm 6 haftalıkken bu durumu yasamadim.. cnm çok siskinligin varsa doktoruna sor istersen
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 27 Şubat 2022 #9 ecmel112' Alıntı: Cnm 6 haftalıkken bu durumu yasamadim.. cnm çok siskinligin varsa doktoruna sor istersen Genişletmek için tıkla ... İnşallah cnm tam sağol
ecmel112' Alıntı: Cnm 6 haftalıkken bu durumu yasamadim.. cnm çok siskinligin varsa doktoruna sor istersen Genişletmek için tıkla ... İnşallah cnm tam sağol