Sorum var Ödem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Üç cocuk annesi tarafından oluşturulan Ödem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 698 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ödem
Konbuyu başlatan Üç cocuk annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Üç cocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar iyi aksamlar herkeze hayırlı bayramlar bu arada size bi sorum olacak 36+2 haftalık hamileyim ama ayaklarım ve ellerim aşırı şişmiş ne yapmaliyim normal mi bu ucuncu hamileligim diğer iki hamileligimde boyle degildi çok korkuyorum birde aşırı kilo aliyorum ne yapmaliyim cidden cok korkmuyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkuyorum yani

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar iyi aksamlar herkeze hayırlı bayramlar bu arada size bi sorum olacak 36+2 haftalık hamileyim ama ayaklarım ve ellerim aşırı şişmiş ne yapmaliyim normal mi bu ucuncu hamileligim diğer iki hamileligimde boyle degildi çok korkuyorum birde aşırı kilo aliyorum ne yapmaliyim cidden cok korkmuyorum ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkuyorum yani
Hayırlı bayramlar canım. Ödemin tek çaresi bol su içmek. Bu haftalarda olabilir. Tuzdan kaçın mutlaka çok ayakta kalmamaya dikkat et gün içerisinde ayaklarını 30 derece yüksekte tut 15-20 dk kadar rahatlama olacaktır.

Üç cocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı bayramlar canım. Ödemin tek çaresi bol su içmek. Bu haftalarda olabilir. Tuzdan kaçın mutlaka çok ayakta kalmamaya dikkat et gün içerisinde ayaklarını 30 derece yüksekte tut 15-20 dk kadar rahatlama olacaktır.
Valla içiyorum kuzum keske foto atabilsem artik hareket edemiyorum ya yurumekte bile.zorluk cekiyorum sanki yüz kilo olmus gibiyim aynalar yemin ederim kabusum.olmus

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Valla içiyorum kuzum keske foto atabilsem artik hareket edemiyorum ya yurumekte bile.zorluk cekiyorum sanki yüz kilo olmus gibiyim aynalar yemin ederim kabusum.olmus
Sabret canım benim az kalmış doğuma hayırlısıyla kavuşun inşallah 🤲 doğum sonrası ödem kilo hepsi bitecek biliyorsun. Kendini yormadan yürüyüş yapmaya çalış.ilk gün biraz zor gelir ama sonrasında alışırsın canım

Üç cocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sabret canım benim az kalmış doğuma hayırlısıyla kavuşun inşallah 🤲 doğum sonrası ödem kilo hepsi bitecek biliyorsun. Kendini yormadan yürüyüş yapmaya çalış.ilk gün biraz zor gelir ama sonrasında alışırsın canım
İnsallah cnm cok sagol allah razi olsun gercekten artik bunyem kaldirmiyor bilmiyorum rabbim herkesin yardimcisi olsun bizimde

Üç cocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin cinsiyetiyle alakası varmı bu şişliğin ödemin acaba hanımlar. Ben kız bebeklerde bu kadro zorlandığımı hatırlamıyor erkek bebekler hamilelik döneminde biraz zor oluyorm

Bebeğin cinsiyetiyle alakası varmı bu şişliğin ödemin acaba hanımlar. Ben kız bebeklerde bu kadro zorlandığımı hatırlamıyor erkek bebekler hamilelik döneminde biraz zor oluyormuş
Benim bebegim erkek cnm normalde bu ucuncu dogumum ikisinde bu kadar cok sistigimi hatirlamiyorum ama bunda baya bi sistim cnm.ayaklarim sanki patlayacak yenin ederim aslinda surekli evdeyim hic yuruyuse cikmiyorum belki ondan kaynaklı da olabilir digerlerinde ev ustundeydim surekli ayaktaydim

Tülay ŞİRAY

Kayıtlı Üye
rank
Benim bebegim erkek cnm normalde bu ucuncu dogumum ikisinde bu kadar cok sistigimi hatirlamiyorum ama bunda baya bi sistim cnm.ayaklarim sanki patlayacak yenin ederim aslinda surekli evdeyim hic yuruyuse cikmiyorum belki ondan kaynaklı da olabilir digerlerinde ev ustundeydim surekli ayaktaydim
😂😂Bende öyleyim ben birde yürüyüş yaparım her akşam

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar