Y Yaren Ali Guest 8 Mayıs 2022 #1 Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 9 Mayıs 2022 #2 Yaren Ali' Alıntı: Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor Genişletmek için tıkla ... Bende ödem olmadı ama illaki vücut kendini toplamaya başladığın da iner Oyla 0 Downvote
Yaren Ali' Alıntı: Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor Genişletmek için tıkla ... Bende ödem olmadı ama illaki vücut kendini toplamaya başladığın da iner
B Busratuna Kayıtlı Üye Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 724 9 Mayıs 2022 #3 Yaren Ali' Alıntı: Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor Genişletmek için tıkla ... Bol bol su iç canım uzun sürmez Oyla 0 Downvote
Yaren Ali' Alıntı: Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor Genişletmek için tıkla ... Bol bol su iç canım uzun sürmez
Belinayin❤️ Annesi Kayıtlı Üye Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 1,359 9 Mayıs 2022 #4 Yaren Ali' Alıntı: Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor Genişletmek için tıkla ... Benim ilk gebeligimde çok ödem olmusdu doğumdan 1 gün sonra indi Oyla 0 Downvote
Yaren Ali' Alıntı: Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor Genişletmek için tıkla ... Benim ilk gebeligimde çok ödem olmusdu doğumdan 1 gün sonra indi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 9 Mayıs 2022 #5 Yaren Ali' Alıntı: Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor Genişletmek için tıkla ... Kuzum doğum olana kadar geçmiyor ya ara ara şişlik oluyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Mayıs 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum doğum olana kadar geçmiyor ya ara ara şişlik oluyor Genişletmek için tıkla ... Doğumdan sonra hemen geçmişti benim Oyla 0 Downvote
Yaren Ali' Alıntı: Doguran annelere sorum var ayaklardaki sislik odemler iniyor mu ne kadar surede iniyor Genişletmek için tıkla ... Kuzum doğum olana kadar geçmiyor ya ara ara şişlik oluyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Mayıs 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kuzum doğum olana kadar geçmiyor ya ara ara şişlik oluyor Genişletmek için tıkla ... Doğumdan sonra hemen geçmişti benim