Sorum var Öksürük

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde yvz sd tarafından oluşturulan Öksürük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 443 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Öksürük
Konbuyu başlatan yvz sd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
4 aylık bebeğimde iki gündür afedersiniz balgamlı öksürük var burun akıntısı vs yok tıkalı da değil sadece öksürük kendim ıhlamur içiyorm sütten geçer diye başka neler yapabilirim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
4 aylık bebeğimde iki gündür afedersiniz balgamlı öksürük var burun akıntısı vs yok tıkalı da değil sadece öksürük kendim ıhlamur içiyorm sütten geçer diye başka neler yapabilirim
Balgam varsa doktora git canım belli etmese bile ciğere inebiliyor. Oğlumda da vardı doktoeumuz ciğerleri enfeksiyon kapmış demişti balgamı atması lazım deyip. Hava makinesi verdi o hava makineseine 3 çeşit ilaç vermişti 24 saatte 3 farklı ilacı 7 farklı şekilde farklı saatlerde veriyorduk 1 haftada hava sayesinde balgamı attı. Ihlamur vs sütten geçse bile balgamı atmasına yardımcı olmaz sana tavsiyem ciğerine inmeden doktor kontrolü altında hava vermen. Geçmiş olsun . Ve balgamı çksürüğü geçene kadar banyo yaptırma 😂😂garip ama doktorumuz bize resmen. 1 ay bebeği normal silin suyun altına sakın sokmyaın dedi şükür ondan sonra asla öksürük balgam olmadı 🤲🏻

yvz sd

Kayıtlı Üye
rank
Balgam varsa doktora git canım belli etmese bile ciğere inebiliyor. Oğlumda da vardı doktoeumuz ciğerleri enfeksiyon kapmış demişti balgamı atması lazım deyip. Hava makinesi verdi o hava makineseine 3 çeşit ilaç vermişti 24 saatte 3 farklı ilacı 7 farklı şekilde farklı saatlerde veriyorduk 1 haftada hava sayesinde balgamı attı. Ihlamur vs sütten geçse bile balgamı atmasına yardımcı olmaz sana tavsiyem ciğerine inmeden doktor kontrolü altında hava vermen. Geçmiş olsun . Ve balgamı çksürüğü geçene kadar banyo yaptırma 😂😂garip ama doktorumuz bize resmen. 1 ay bebeği normal silin suyun altına sakın sokmyaın dedi şükür ondan sonra asla öksürük balgam olmadı 🤲🏻
Banyo yaptırılmadığını öğrendiğim iyi oldu bnde banyo rahatlatırmı diye düşünüyordum😃daha öncede grip olmuştu o zaman doktor bizede hastanede buhar vermişti iyi gelmişti dünde eşim eve almış buhar makinesi aynı görevi görür mü bilmiyrm akşam biraztuttum ama geçmezse tekrar götürürüm artık

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun canım öncelikle evde buhar makinesi var ise biraz buhar almasını sağla rahatlatacaktır Bir de aktarlarda hatmi çiçeği satılıyor onu al onu kaynat suyunu ver gerçekten öksürüğe birebir çok geçmiş olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Banyo yaptırılmadığını öğrendiğim iyi oldu bnde banyo rahatlatırmı diye düşünüyordum😃daha öncede grip olmuştu o zaman doktor bizede hastanede buhar vermişti iyi gelmişti dünde eşim eve almış buhar makinesi aynı görevi görür mü bilmiyrm akşam biraztuttum ama geçmezse tekrar götürürüm artık
İçine ilaç koyuluyor canım tek başına fayda edwr tabili ama ilaçla daha kolay olur atması çok geçmiş olsun bu arada

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Doktora gòtür canım benim yeğenim o şekilde bronşit oldu geciktigi için ihmal etme hastaneye gòtür 4 aylık bebeğe doğal birşey yapamazsın henüz çok küçük ciğerine inmesin

Tüm sayfalar yüklendi.