Sorum var Öksürük

• Konbuyu başlatan Gülhanım
  • Toplam 9 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülhanım tarafından oluşturulan Öksürük başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 383 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Öksürük
Konbuyu başlatan Gülhanım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 16 haftalık hamileyim 2 gündür gitmeyen öksürüğüm var tavsiyeleriniz var mı ne yapabilirim geçmesi için hamileyim diye korkuyorum da oksurmeye bebeğe zarar gelecek diye
Geçmiş olsun canım ballı süt ve nane limon iyi gelecektir. Bende 2 ay önce filan böyle oldum sabah akşam nane limon ve ballı süt içerek kendime geldim . Bebeğe bir sorun yaratmaz endişe Etme

iki kız annesi💕🌺

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16 haftalık hamileyim 2 gündür gitmeyen öksürüğüm var tavsiyeleriniz var mı ne yapabilirim geçmesi için hamileyim diye korkuyorum da oksurmeye bebeğe zarar gelecek diye
Ben iki aydır öyleyim ve geçmiyo kačdefa doktora gittim hamile olduğum için ilaç yazamayacaklarını bol bol su ve meyve yiyerek atlatacağımı söylediler canm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok şiddetli öksürüğün oluyorsa bir doktora görün canım belki boğazın kızarmıştır şişmiştir enfeksiyon olmuştur

Tüm sayfalar yüklendi.