Sorum var olmuyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayse@bahar tarafından oluşturulan olmuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 180 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı olmuyor
Konbuyu başlatan Ayse@bahar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cicecicek

Ayse@bahar

Kayıtlı Üye
rank
arkadaşlar benim ve eşimin hiçbir sorunumuz yok ama birtürlu hamile kalamıyorum yaşım 39 cokda geç olduğunu düşünmüyorum ne yapmalıyım doktora gitti mi derseniz heryolu her tedaviyi denedik

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
arkadaşlar benim ve eşimin hiçbir sorunumuz yok ama birtürlu hamile kalamıyorum yaşım 39 cokda geç olduğunu düşünmüyorum ne yapmalıyım doktora gitti mi derseniz heryolu her tedaviyi denedik
Ben 36 da hamile kaldım 37 de doğurdum şuan 39 yaşındayım kızım iki buçuk yaşında ha bu arada 12 yılda çocuğum olmadi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 36 da hamile kaldım 37 de doğurdum şuan 39 yaşındayım kızım iki buçuk yaşında ha bu arada 12 yılda çocuğum olmadi
Bizede doktor sağlıklısıniz hiçbir problem yok olur dedi ama Allah çok geç nasip etti iyikide etmiş çok tatlı bir kızım var

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Hasan Hüsnü eren hocanın iyot tedavisini de deneyebilirsiniz, Rabbim nasip edince bütün bu çektikleri izi unutursunuz Allah'ın izniyle

K

Künfeyekün🌹

Guest
Çiğ zencefilin sabah akşam tok karnına çayını yapıp için rahmi sıcak tutar faydası olur biiznillah🌸

C

Cicecicek

Guest
Merhaba ovulasyon testlerini alıp yumurtlama oldugu gün şansınızı denemenizi öneririm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar