11 haftalık hamileyim omurilik sırt ağrım var mide bulantısı ve nefes darlığı yapıyor yaşayan var mı
A Ayss Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 12 11 Şubat 2022 #1 11 haftalık hamileyim omurilik sırt ağrım var mide bulantısı ve nefes darlığı yapıyor yaşayan var mı
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 11 Şubat 2022 #2 Ayss' Alıntı: 11 haftalık hamileyim omurilik sırt ağrım var mide bulantısı ve nefes darlığı yapıyor yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım o haftalarda da ben yaşamadım. Ağrısını gidermek için sırt üstü uzan istersen canım
Ayss' Alıntı: 11 haftalık hamileyim omurilik sırt ağrım var mide bulantısı ve nefes darlığı yapıyor yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım o haftalarda da ben yaşamadım. Ağrısını gidermek için sırt üstü uzan istersen canım
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 11 Şubat 2022 #3 Canım egzersiz yapmak lazımmış ağrılar için tabi doktoruna danışmadan yapma
Husnıyeeee Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1,588 11 Şubat 2022 #4 Ayss' Alıntı: 11 haftalık hamileyim omurilik sırt ağrım var mide bulantısı ve nefes darlığı yapıyor yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Sen bi doktora git canım önemli bişey olabilir
Ayss' Alıntı: 11 haftalık hamileyim omurilik sırt ağrım var mide bulantısı ve nefes darlığı yapıyor yaşayan var mı Genişletmek için tıkla ... Sen bi doktora git canım önemli bişey olabilir