Önce ki dogumunda Yapıştırma dikişi olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 prenses1prens annesi tarafından oluşturulan Önce ki dogumunda Yapıştırma dikişi olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,217 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Önce ki dogumunda Yapıştırma dikişi olan var mı
Konbuyu başlatan 2 prenses1prens annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yapıştırma bilmiyorum ama benim sezeryan yerim incecik bir çizgi hiç belli etmiyor ve 16 haftalık gebeyim şimdi yine sezeryan
Benim 3 yaşında ve 1.5 yaşında iki tane kızım var ikiside sezeryan di şimdi yine hamileyim 7+6 ilk doktor kontrolünde doktorum senin için yapıştırma olmuş bu doğumun zor olur dedi bklm nasıl olcak hayirlişi

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Benim 3 yaşında ve 1.5 yaşında iki tane kızım var ikiside sezeryan di şimdi yine hamileyim 7+6 ilk doktor kontrolünde doktorum senin için yapıştırma olmuş bu doğumun zor olur dedi bklm nasıl olcak hayirliş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yokya bana dedi sezeryanmı normalmi dedim sezeryan hocam iyi güzel dedi başka bir doktor ada sor cnm

Önceki sezaryen ameliyat dikişi yapıştırma olan lar var mı veya tekrar bu yapıştırma nin üzerine doğum yapan bayanlar bana tavsiye verebilir misiniz.
Benim ilk sezeryanım yapıştırma canım ikincisi de aynı oldu ve diğer dikişimi göremiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar