Önde giden bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan Önde giden bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 678 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Önde giden bebek
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...
Kızlar 32+4 haftalığım ama bebek 1 hafta önden gidiyor şuan 33+2 haftalık mı oluyor öyle yoksa normal haftalığa göre mi ş devam ediyor kafam karıştı doktor 1 hafta önden gidiyor dedi

Rabia00

Kayıtlı Üye
rank
adet tarihine göre kaç haftaliksan o haftadasin canım ilerde olmasi bebegin gelisimi ile alakalı. Benimde ilk hamileligimde 3 hafta ilerde gidiyordu ama 41+5 doğurdum 😊😊

K

Kizçem

Guest
Son adet tarihi önemli cnm 1 hafta önden gitmesi gelişimiyle alakalı benim kızımda 37.haftadayiz 38.haftada gözüküyor ama son adet tarihime göre sezeryan randevusu verdi doktorum 1 hafta geride yada önde olması çok önemli değil demisti doktorum

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 32+4 haftalığım ama bebek 1 hafta önden gidiyor şuan 33+2 haftalık mı oluyor öyle yoksa normal haftalığa göre mi ş devam ediyor kafam karıştı doktor 1 hafta önden gidiyor dedi
Bebekler bazen anne karninda gelisimlerinde bir hafta yada bir kac gun onde ve geride gidebilirler bunda korkulcak birsey yok canim icini ferah tut . Usgde yaptiklari olcumu baz alarak soyluyorlar bunu zaten duzelir yani meraketme . Benimde usg kagidinda basi 3 gun ilerde kol bacak kendi haftasinda vs ileri geri gidiyodu bazen tam haftasinda cikiyodu . Takma kafana okadar fark onemli degil iicn rahat olsun

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı durumdan müzdaripim 28 haftalığım ama bebeğin boyunun 1 hafta önde gittiğini söyledi doktor nasıl oluyor tam olarak anlamadım bide aldığım kıyafetler hastane çıkışı falan uzun boyluysa nasıl gelicek diye düşünüyorum iyice kafam karıştı benimde

Teşekkür ederim cevabınız için kızlar 👭 😘
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende aynı durumdan müzdaripim 28 haftalığım ama bebeğin boyunun 1 hafta önde gittiğini söyledi doktor nasıl oluyor tam olarak anlamadım bide aldığım kıyafetler hastane çıkışı falan uzun boyluysa nasıl gelicek diye düşünüyorum iyice kafam karıştı benimde
Benimde kilosu 1 hafta önden gidiyor doğunca anlayacaz artık 🤭

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
bazen doktorlar yanliş bakiyolar bana bir ay önden gidiyo demişti doktor ben cok korkmuştum üzulmuştum iki hafta sonra gittigimde yok öyle bişey bebek gayet sağlikli demişti 😊 üzulme işallah sendede öyle yanlişsik olmuştur canm 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.