Önemli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Eozlemtsn tarafından oluşturulan Önemli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,347 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Önemli
Konbuyu başlatan Eozlemtsn
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Eozlemtsn

Eozlemtsn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hamileleikte bebeğin kalbiyle ilgili sorun yaşayan oldu mu acaba? Doktor bizi perinatologa yönlendirdi cuma günü randevum var ama merak ediyorum için içimi yiyor .Başına gelen oldu mu ?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar hamileleikte bebeğin kalbiyle ilgili sorun yaşayan oldu mu acaba? Doktor bizi perinatologa yönlendirdi cuma günü randevum var ama merak ediyorum için içimi yiyor .Başına gelen oldu mu ?
Bana sadece 20 haftalık iken kalbinde parlaklık var ama korkuclavk bir şey değil 28. Haftaya kadar geçer dedi doktorum perinatoliji de kondu bu teşhis şuan 30 haftalık gebeyim ve 26. Haftadan beri ne zaman kontrole gitsem doktorlara soruyorum geçmiş diyorlar canım. Zaten bu olay gebelikte bebeklerin %80 filan gözüküyormus.
Senj neden yönlendirdiler.

Eozlemtsn

Kayıtlı Üye
rank
Bana sadece 20 haftalık iken kalbinde parlaklık var ama korkuclavk bir şey değil 28. Haftaya kadar geçer dedi doktorum perinatoliji de kondu bu teşhis şuan 30 haftalık gebeyim ve 26. Haftadan beri ne zaman kontrole gitsem doktorlara soruyorum geçmiş diyorlar canım. Zaten bu olay gebelikte bebeklerin %80 filan gözüküyormus.
Senj neden yönlendirdiler.
Kalp odacigindan birinde darlık var gbi dedi . 19.haftamdayim şuan . Fetal eko çekilmesi gerekiyormuş . Genetik oluyormuş genelde bu durum ama aile geçmişimizde öle durumlarda yok .

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah ya .gelişimi her şeyi yolunda dedi şükür ama onu duyunca insan ister istemez stres yapıyor.Rabbim korktuğumuz yerlere ugratmasin şu nubarek günün hürmetine .Sağ salim kucaklarimiza alalım insallah
Amin kuzum inşallah düşündüğümüz gibi değildir rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin. Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum eğer oyoe bir şey varsa bile rabbim dermansız dert vermesin kimseye 🤲🏻

Eozlemtsn

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah 🤲 inşallah yanılmıştır doktor bebiş sağlıklıdır iyi düşün iyi oldun zaten şu doktorlardan anlamıyorum birşey hepsi farklı şeyler söylüyorlar bide çoğu zaman emin olmadan
Amin inşallah güzel haberlerle döneriz

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim ikisinde aynı sorunu yaşadım ilkinde hamilelikte renkli ultrasyonda 3 delik gözüktü iki yaşında tamamen kapandi ikincisinde doğduğunda kalp kapakcigi gelişmemiş ve iki delik var dediler iki aylik olunca duzeldi canim ins ufak biseydir

Eozlemtsn

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim ikisinde aynı sorunu yaşadım ilkinde hamilelikte renkli ultrasyonda 3 delik gözüktü iki yaşında tamamen kapandi ikincisinde doğduğunda kalp kapakcigi gelişmemiş ve iki delik var dediler iki aylik olunca duzeldi canim ins ufak biseydir
Çok sevindim geçmiş olsun .inşallah bizde hayırlı haberlerle döneriz 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.