Sorum var Onemli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kub1rra_ tarafından oluşturulan Onemli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 464 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Onemli
Konbuyu başlatan kub1rra_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

kub1rra_

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 33+3 günlük oldum bu bir kaç gündür adet sancısı gibi bazen siddetli ağrılar giriyor hem karnıma hem rahmine adım attığımda bile ağrı giriyor yalancı sancılar kac gun sürüyor?

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen istersen her ihtimale karşı doktora git acilden de giriş yapabilirsin son haftaların sayılır aksatmaya gelmez canım çok geçmiş olsun

Chyperus

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 33+3 günlük oldum bu bir kaç gündür adet sancısı gibi bazen siddetli ağrılar giriyor hem karnıma hem rahmine adım attığımda bile ağrı giriyor yalancı sancılar kac gun sürüyor?
Canım ben de 33+4 günlük hamileyim benim de karnımın alt kısımlarında ağrılar oluyor. Hatta yürüyünce ve ayakta durunca karnımın yanlarına da ağrı giriyor ama dinlenince geçiyor. Ayakta durup kendimi yorunca daha çok hissediyorum ağrıları. Muhtemelen bebek büyüdüğü için baskı artıyor. Ama senin dinlenince geçmiyorsa ve sık bir şekilde sancıların oluyorsa muhakkak doktora gitmelisin

kub1rra_

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben de 33+4 günlük hamileyim benim de karnımın alt kısımlarında ağrılar oluyor. Hatta yürüyünce ve ayakta durunca karnımın yanlarına da ağrı giriyor ama dinlenince geçiyor. Ayakta durup kendimi yorunca daha çok hissediyorum ağrıları. Muhtemelen bebek büyüdüğü için baskı artıyor. Ama senin dinlenince geçmiyorsa ve sık bir şekilde sancıların oluyorsa muhakkak doktora gitmelisin
Canim bebeğimin hareketleri azaldı adet sancısı gibide oluyor şiddetli şekilde de giriyor yanlarına girince çok şiddetli giriyor

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar