Sorum var Oturmaya ne baslatınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif Türkmen tarafından oluşturulan Oturmaya ne baslatınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 406 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oturmaya ne baslatınız
Konbuyu başlatan Elif Türkmen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bebeğim 5 aylık oturtmaya Ben başlattım ve dönüyor da ama çevremdekiler 6 aylıkken oturmaya başlat diyorlar daha çok erken diyor siz ne başladınız 1 oğlum var ona da 4 aylıkken baslalamıstık
Bende 4 aylıkken başlattık destekli kucağımda yani bir sorun olduğunu düşünmüyorum

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Bebeğim 5 aylık oturtmaya Ben başlattım ve dönüyor da ama çevremdekiler 6 aylıkken oturmaya başlat diyorlar daha çok erken diyor siz ne başladınız 1 oğlum var ona da 4 aylıkken baslalamıstık
ben 4 aydan oturtuyorum

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Bende 6.ayına yakın oturtmaya başlamıştım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
4 ayı doldurduktan sonra kucakta yarım oturma gelişime göre 1-2 ay sonra destekli oturmayı tavsiye ediyoruz. Sonrasında bebek belini tutabildiginde tek başına oturabiliyor

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde bebeğim bes buçuk aylık. Bes aylıkken oturtmaya başladım hatta doktorumuz mama sandalyesin de oturtabilirsin demisti..bir sıkıntı olmadi şükür. Çocuğun genişimjne göre süreç değişebiliyor ama çocuk zaten oturmak istediğini yattığı yerfen kendisini kaldirmaya çalışarak belli ediyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar