Bu hastaneye gitsem kan testi veya ultrasona nekadar gider kızlar fiyat olarak
Ü Ümmühan Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 75 15 Şubat 2022 #1 Bu hastaneye gitsem kan testi veya ultrasona nekadar gider kızlar fiyat olarak
🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 1,269 15 Şubat 2022 #2 Ümmühan' Alıntı: Bu hastaneye gitsem kan testi veya ultrasona nekadar gider kızlar fiyat olarak Genişletmek için tıkla ... Canm Bnde oraya gitçektm ama muayene ücreti 300 yada 350 demşleridi kan idrar onlarda ayrı tabi Kızılaya gidiyorum şimdi
Ümmühan' Alıntı: Bu hastaneye gitsem kan testi veya ultrasona nekadar gider kızlar fiyat olarak Genişletmek için tıkla ... Canm Bnde oraya gitçektm ama muayene ücreti 300 yada 350 demşleridi kan idrar onlarda ayrı tabi Kızılaya gidiyorum şimdi
Ü Ümmühan Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 75 15 Şubat 2022 #3 Fatma zehra' Alıntı: Canm Bnde oraya gitçektm ama muayene ücreti 300 yada 350 demşleridi kan idrar onlarda ayrı tabi Kızılaya gidiyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... Bana 250 dediler muayene Kızılay ne kadarki
Fatma zehra' Alıntı: Canm Bnde oraya gitçektm ama muayene ücreti 300 yada 350 demşleridi kan idrar onlarda ayrı tabi Kızılaya gidiyorum şimdi Genişletmek için tıkla ... Bana 250 dediler muayene Kızılay ne kadarki
🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 1,269 15 Şubat 2022 #4 Ümmühan' Alıntı: Bana 250 dediler muayene Kızılay ne kadarki Genişletmek için tıkla ... Canım senin sigorta varsa ondandr bnm sigorta yok 210 gittim geçen ay canm sen kaç haftalıksın canm
Ümmühan' Alıntı: Bana 250 dediler muayene Kızılay ne kadarki Genişletmek için tıkla ... Canım senin sigorta varsa ondandr bnm sigorta yok 210 gittim geçen ay canm sen kaç haftalıksın canm
Ü Ümmühan Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 75 15 Şubat 2022 #5 Fatma zehra' Alıntı: Canım senin sigorta varsa ondandr bnm sigorta yok 210 gittim geçen ay canm sen kaç haftalıksın canm Genişletmek için tıkla ... Ben daha dün öğrendim 19.8 çıktı oyuzden kaç haftalık bilmiyorum
Fatma zehra' Alıntı: Canım senin sigorta varsa ondandr bnm sigorta yok 210 gittim geçen ay canm sen kaç haftalıksın canm Genişletmek için tıkla ... Ben daha dün öğrendim 19.8 çıktı oyuzden kaç haftalık bilmiyorum
🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 1,269 15 Şubat 2022 #6 Ümmühan' Alıntı: Ben daha dün öğrendim 19.8 çıktı oyuzden kaç haftalık bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Son adet tarihine hesaplayabilirsin canm 1 hafta 10 gün sonra tekrar kan ver şimdi gitsen erken yani alttan muayene edebilirler
Ümmühan' Alıntı: Ben daha dün öğrendim 19.8 çıktı oyuzden kaç haftalık bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Son adet tarihine hesaplayabilirsin canm 1 hafta 10 gün sonra tekrar kan ver şimdi gitsen erken yani alttan muayene edebilirler