Memorial hastanesi var onun yorumlar a baktım şikayet tim.com baktım kasap gibiler diyo bı bayan arkadaşın
Cok teşekkür ederim medilife hastanesi var özel diyorlar ama orası da devlet hastanesi gibiymis bide şikayetim var.com a baktım yorumlar berbat hamile bı arkadaş ameliyathane gitmiş çantasından parasını çalmış hasta bakicilar hepimize Allah yardım etsin canım 

[automerge]1638027190[/automerge]
Karşı komşum 1yil önce o Beylikdüzü devlet hastanesinde sezaryen doğum yapmış bedava dedi ben oğlumu bırakacak bı yerim olmadığı için mecbur ozelle gidicem
[automerge]1638027221[/automerge]
Karşı komşum 1yil önce o Beylikdüzü devlet hastanesinde sezaryen doğum yapmış bedava dedi ben oğlumu bırakacak bı yerim olmadığı için mecbur ozelle gidicem
[automerge]1638027323[/automerge]
7aralikta gidicem hastaneye Beylikdüzü devlet hastanesinde randevum var sorarim çok teşekkür ederim 
[automerge]1638027550[/automerge]
7aralikta gidicem hastaneye Beylikdüzü devlet hastanesinde randevum var sorarim çok teşekkür ederim 
Çok teşekkür ederim
bugün gittim hasta kayıt sezaryen doğum için korona testi yapıyoruz mecburi 350 lira eğer yanınızda çocuk kalacaksa onada 350dedi hasta kayıt daki. Kızla güldük dedim eve gidene kadar 20bulmasa iyi