Konuya cevap cer

Memorial hastanesi var onun yorumlar a baktım şikayet tim.com baktım kasap gibiler diyo bı bayan arkadaşın

Cok teşekkür ederim medilife hastanesi var özel diyorlar ama orası da devlet hastanesi gibiymis bide şikayetim var.com a baktım yorumlar berbat hamile bı arkadaş ameliyathane gitmiş çantasından parasını çalmış hasta bakicilar hepimize Allah yardım etsin canım ❤️👍

[automerge]1638027190[/automerge]

Karşı komşum 1yil önce  o Beylikdüzü devlet hastanesinde sezaryen doğum yapmış bedava dedi ben oğlumu bırakacak bı yerim olmadığı için mecbur ozelle gidicem

[automerge]1638027221[/automerge]

Karşı komşum 1yil önce  o Beylikdüzü devlet hastanesinde sezaryen doğum yapmış bedava dedi ben oğlumu bırakacak bı yerim olmadığı için mecbur ozelle gidicem

[automerge]1638027323[/automerge]

7aralikta gidicem hastaneye Beylikdüzü devlet hastanesinde randevum var sorarim çok teşekkür ederim 🙏

[automerge]1638027550[/automerge]

7aralikta gidicem hastaneye Beylikdüzü devlet hastanesinde randevum var sorarim çok teşekkür ederim 🙏

Çok teşekkür ederim 🙏 bugün gittim hasta kayıt sezaryen doğum için korona testi yapıyoruz mecburi 350 lira eğer yanınızda çocuk kalacaksa onada 350dedi hasta kayıt daki. Kızla güldük dedim eve gidene kadar 20bulmasa iyi 🤣