Sorum var Özür dilerim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gözəlqiz tarafından oluşturulan Özür dilerim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,905 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özür dilerim
Konbuyu başlatan gözəlqiz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selan özür dilerim hamilelik haqda diyil sorum nolur benim telefonumu kimse izliyo münki her şeymi biliyo akrabam bunu nasil yapiyim ki izlemesin beni?
Akraban senin TLF nuna bir program yüklemesi lazım aynısı kendi TLFnunda da olacak ki seni takip edecek uzun iş yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben sizden özür dilerim ve bütün vp ve her şeymi okuyo burda kim benim hesabimi postalarmi sile bilir lütfen
Bende soruyu yanlış anlamışım bu uygulama da herkese açık yorumlar herkes görebilir yani. Yazdıklarını tek tek sök uzun iş direk hesabının silinmesini mi istiyorsun

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Arkadaş diyorki hamilelikle alakası olmadigi için özür dilerim diyo biri beni izliyo herşeyimi biliyo burdaki postlarımi silebilir misiniz diyo
Evet te nerden biliyormuş acaba

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...