Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selan özür dilerim hamilelik haqda diyil sorum nolur benim telefonumu kimse izliyo münki her şeymi biliyo akrabam bunu nasil yapiyim ki izlemesin beni?
Selan özür dilerim hamilelik haqda diyil sorum nolur benim telefonumu kimse izliyo münki her şeymi biliyo akrabam bunu nasil yapiyim ki izlemesin beni?
Bende soruyu yanlış anlamışım bu uygulama da herkese açık yorumlar herkes görebilir yani. Yazdıklarını tek tek sök uzun iş direk hesabının silinmesini mi istiyorsun
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr