Sorum var Pisik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perihan saime tarafından oluşturulan Pisik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 810 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Pisik
Konbuyu başlatan Perihan saime
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 15 günlük bebeğim pişik olmuş napym ne süreyim bide ıslak mendil en iyisi hangisi
[/QUORE="
Kuzum benim kızımda dogduktan kısa surde pişik oldu denemediğim pişik kremi pudra bırakmadım son kayın validem yemeklerde kullandığımız ay cecek yagi sür dedi sürdüm o geçen sabahına kadar kızım hiç aglamadi pişik olduğu için sen şimdilik yağ sür bence

Perihan saime

Kayıtlı Üye
rank
Pişik kremi olarak kesinlikle Bepanthol öneririm kuzum ıslak mendil ise ben baby turco kullanıyorum memnunum
Aynı şeyleri kullanıyoruz mustela da kullandım pişik geçmedi ıslak mendil de aynı kullanıyoruz ama ben memnul kalmadım molfixs kullanıyordum gitim değiştim pişman oldum ya değiştiğime
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamam cnm sürücem

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Aynı şeyleri kullanıyoruz mustela da kullandım pişik geçmedi ıslak mendil de aynı kullanıyoruz ama ben memnul kalmadım molfixs kullanıyordum gitim değiştim pişman oldum ya değiştiğime
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamam cnm sürücem
Her bebeğin vücudu bir olmuyor kuzum senin bebeğin vücudu hassas demek ki

Tüm sayfalar yüklendi.