Sorum var Pişik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İkraNur'annesi💕💕 tarafından oluşturulan Pişik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 460 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Pişik
Konbuyu başlatan İkraNur'annesi💕💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Orijinal zeytinyağı ve lavanta yağı, özellikle bebeklerde oluşan pişiklerde hızlı sonuçlar vermektedir. Pişik olan bölgeye bu yağlar ile masaj yapmak pişiğin iyileşmesi için yeterli olmaktadır. Cildi çok hassas olanlar için lavanta yağının su ile seyreltildikten sonra uygulanması gerekmektedir.

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Orijinal zeytinyağı ve lavanta yağı, özellikle bebeklerde oluşan pişiklerde hızlı sonuçlar vermektedir. Pişik olan bölgeye bu yağlar ile masaj yapmak pişiğin iyileşmesi için yeterli olmaktadır. Cildi çok hassas olanlar için lavanta yağının su ile seyreltildikten sonra uygulanması gerekmektedir.
Teşekkür ederim canım Hemen deniycem inşallah isey yarar. Kızım resmen acı içinde kıvranıyor çok kötü olmuş

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar kızım 4 gündür pişik olmuş doktora götürdüm pişik dedi ama. Pişik tahriş olmuş dedi bez kısmı komple kip kırmız krem yazdı artık yarın ala bilirim bu geceyi atlatmak için ne kula bilirim pişik kaşınıyor da kızım durmadan kasikmak istiyor
Hakiki soğuk sıkım zeytinyağı sür canım kremden daha iyi geliyor emin ol ki

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kızım 4 gündür pişik olmuş doktora götürdüm pişik dedi ama. Pişik tahriş olmuş dedi bez kısmı komple kip kırmız krem yazdı artık yarın ala bilirim bu geceyi atlatmak için ne kula bilirim pişik kaşınıyor da kızım durmadan kasikmak istiyor
Canım bezin içindeki lastiği yırt öyle kullan o kısım sürtündükçe tahriş ediyor kızımda da oluyordu pişik sanıyordum değilmiş bir videoda tevafuken denk gelmiştim ha bak ama belki sızıntı olur ona dikkat et biz molfix kullanıyoruz daha hiç sızma olmadı belki dikkatli yırttığım içindir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

20230404_115502.jpg

Ekli dosyalar

• 20230404_123238.jpg
    20230404_123238.jpg
    959.6 KB · Görüntüleme: 63

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank
Canım bezin içindeki lastiği yırt öyle kullan o kısım sürtündükçe tahriş ediyor kızımda da oluyordu pişik sanıyordum değilmiş bir videoda tevafuken denk gelmiştim ha bak ama belki sızıntı olur ona dikkat et biz molfix kullanıyoruz daha hiç sızma olmadı belki dikkatli yırttığım içindir

Ekli dosyayı görüntüle 4179
Teşekkür ederim canım 😘

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank

Ekli dosyayı görüntüle 4179
Sağol canım ya benim kızım da tahriş oluyor ben de böyle yapacam

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar