Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ?
S Sunsun Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 26 Çarşamba saat 21:58'de #1 Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ?
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,807 Çarşamba saat 22:13'de #2 Sunsun' Alıntı: Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ? Genişletmek için tıkla ... Gebelik yok canım adetin geçti mi senin
Sunsun' Alıntı: Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ? Genişletmek için tıkla ... Gebelik yok canım adetin geçti mi senin
S Sunsun Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 26 Çarşamba saat 22:25'de #3 Rukiye27' Alıntı: Gebelik yok canım adetin geçti mi senin Genişletmek için tıkla ... Geçmedi canım 3 gün var daha. Erken gebelik testi yaptım üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu
Rukiye27' Alıntı: Gebelik yok canım adetin geçti mi senin Genişletmek için tıkla ... Geçmedi canım 3 gün var daha. Erken gebelik testi yaptım üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,807 Çarşamba saat 22:47'de #4 Sunsun' Alıntı: Geçmedi canım 3 gün var daha. Erken gebelik testi yaptım üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu Genişletmek için tıkla ... Kaç dakika bekledi canım burdan birşey görünmüyor eğer öyle bir şüphen varsa kan vermen daha sağlıklı
Sunsun' Alıntı: Geçmedi canım 3 gün var daha. Erken gebelik testi yaptım üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu Genişletmek için tıkla ... Kaç dakika bekledi canım burdan birşey görünmüyor eğer öyle bir şüphen varsa kan vermen daha sağlıklı
Y yojjimbo Kayıtlı Üye Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 20 Perşembe saat 11:54'de #5 ben hafif gölge görüyorum benim de böyle çıkmıştı
S Sunsun Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 26 Perşembe saat 12:35'de #6 yojjimbo' Alıntı: ben hafif gölge görüyorum benim de böyle çıkmıştı Genişletmek için tıkla ... Betanız kaç çıkmıştı ve reglinize ne kadar vardı böyle çıktığında Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Perşembe saat 12:36'de Rukiye27' Alıntı: Kaç dakika bekledi canım burdan birşey görünmüyor eğer öyle bir şüphen varsa kan vermen daha sağlıklı Genişletmek için tıkla ... Regl gecikene kadar idrar testiyle devam etmeyi düşünüyorum canım bakalım hayırlısı
yojjimbo' Alıntı: ben hafif gölge görüyorum benim de böyle çıkmıştı Genişletmek için tıkla ... Betanız kaç çıkmıştı ve reglinize ne kadar vardı böyle çıktığında Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Perşembe saat 12:36'de Rukiye27' Alıntı: Kaç dakika bekledi canım burdan birşey görünmüyor eğer öyle bir şüphen varsa kan vermen daha sağlıklı Genişletmek için tıkla ... Regl gecikene kadar idrar testiyle devam etmeyi düşünüyorum canım bakalım hayırlısı
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,273 Konum Siirt Perşembe saat 12:45'de #7 Çok hafif bi gölgelik var ama sen 3-4 gün sonra yine tekrarla istersen. Test bozukta olabilir
S Sunsun Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 26 Perşembe saat 12:51'de #8 Mervercan' Alıntı: Çok hafif bi gölgelik var ama sen 3-4 gün sonra yine tekrarla istersen. Test bozukta olabilir Genişletmek için tıkla ... İdrar testlerine hiç güven olmaz zaten net çizgi görmeden umutlanmayacağım
Mervercan' Alıntı: Çok hafif bi gölgelik var ama sen 3-4 gün sonra yine tekrarla istersen. Test bozukta olabilir Genişletmek için tıkla ... İdrar testlerine hiç güven olmaz zaten net çizgi görmeden umutlanmayacağım
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 346 Perşembe saat 14:10'de #9 Sunsun' Alıntı: Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ? Genişletmek için tıkla ... Görünyor daha yeni gebelik
Sunsun' Alıntı: Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ? Genişletmek için tıkla ... Görünyor daha yeni gebelik
S Sunsun Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 26 Perşembe saat 17:11'de #10 zehra demir' Alıntı: Görünyor daha yeni gebelik Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyledir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Perşembe saat 17:13'de bugün de bu şekilde çıktı erken yaptım sanırım 2 gün arayla daha iyi belli olurdu varsa
zehra demir' Alıntı: Görünyor daha yeni gebelik Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyledir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi Perşembe saat 17:13'de bugün de bu şekilde çıktı erken yaptım sanırım 2 gün arayla daha iyi belli olurdu varsa