Progestan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Acelya60 tarafından oluşturulan Progestan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,207 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Progestan
Konbuyu başlatan Acelya60
Başlangıç tarihi
Cevaplar 6
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 1
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba benim düşük riskim var diye doktor progestan verdi ilkten hap olarak ağız yoluyla dedi ve benim az lekelenmem geldi doktora gittim bişey yok ama bu ilacı vajinal yoldan kullan dedi ben birşey olur diye kullanmak istemedim 5 haftalık hamileyim ilaç ise progestan 200mg yazıyo.
Kuzum ilaç iki türlüde kullanıliyir korkma kanamanı durduruyor ve dusuk riskini ortadan kaldırıyor doktorun dediği gibi kullan alttan al diyorsan vajinal yoldan al sıkıntı olmaz her gebe kullanıyor onu yumuşak kapsül zaten sana yada bebeğe Bir zararı yok aksine faydası var . Geçmiş olsun bu arada

Acelya60

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ilaç iki türlüde kullanıliyir korkma kanamanı durduruyor ve dusuk riskini ortadan kaldırıyor doktorun dediği gibi kullan alttan al diyorsan vajinal yoldan al sıkıntı olmaz her gebe kullanıyor onu yumuşak kapsül zaten sana yada bebeğe Bir zararı yok aksine faydası var . Geçmiş olsun bu arada
Tamam o zaman ilk gebelik olduğu için korktum birşey olmasını asla istemem

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kullan canım korkma ben de başta su ile yuttum mide bulantısı yaptığı için aynı ilacı fitil olarak kullandım. Hem daha rahat ettim midem bulanıyordu diğer türlü

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amin inşallah birde sizde 5 haftalıkken nasıl görünüyordu bende sadece kese görünüyo doktor baktığında böyle yeni yeni tutunuyo dedi
İlk kese oluşuyor canım 1 2 haftaya da kalp atışını duyarsın herkeste öyle kese gözükür bazıları şanslı olur bebek kalp atışını kese ile direk gösterir 🤭🤭 bazıları da bekler baya bu döllenme ne zaman olmuş ona bağlı stres yapma sakın

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba benim düşük riskim var diye doktor progestan verdi ilkten hap olarak ağız yoluyla dedi ve benim az lekelenmem geldi doktora gittim bişey yok ama bu ilacı vajinal yoldan kullan dedi ben birşey olur diye kullanmak istemedim 5 haftalık hamileyim ilaç ise progestan 200mg yazıyo.
Canım korkma bende senin qibiydim hiç bişey de olmadı.. Ama kullan doktorun diyorsa asla ihmale bırakma

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Aynısını ben 21.haftadan beri kullanıyorum canım. Bende düşük riskim vardı. Şuan 35+1 olduk hala kullanıyorum. Hatta bebişim büyüdü diye 29. Haftadan beri sabah akşam kullanıyorum. Düşük riskin varsa kendini yorma uzan bol bol ayaklarını yukarı kaldırarak canım. Doktorun dedigin de uygula korkma zararı yok.

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Düşük önlemek ve hormonu düzene sokmak için veriliyor zaten riskim var demişsiniz kullanmanız lazım .. vajınadan alınınca daha çok etkisi olıyor ben gebelğimn başından beri kullanıyorum riskim yoktu ama yinede verdiler 15 haftalğm devam ediyorum ne zaman bıraktıracaksa o zaman bırakıcam. Aslında 11 hafta bırakacaktım ama kanamam olmştu ondan devam ediyodum hala .. kullanın yararı olan bişey

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar