Sorum var Prolaktan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Prolaktan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,131 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Prolaktan
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Selam Kızlar nasılsınız.Kızlar ben 4 mayıs kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durduğu için.ve hala Adet olmadım doktoraa gitdim prolakton 49 çıkdıı Hamileliyi etkiliyırr diyolarr buu hormon yüksekliyi Dostinox adlı ilaç kullanmaya başladım şimdi.sizdee böyle birşey oldumu hiçç...Ben hamile kalmayı çok istiyorum.

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Selam Kızlar nasılsınız.Kızlar ben 4 mayıs kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durduğu için.ve hala Adet olmadım doktoraa gitdim prolakton 49 çıkdıı Hamileliyi etkiliyırr diyolarr buu hormon yüksekliyi Dostinox adlı ilaç kullanmaya başladım şimdi.sizdee böyle birşey oldumu hiçç...Ben hamile kalmayı çok istiyorum.
Süt hormonunuz yüksek çkmş evet bu yüksekken hamıle kalma olayı biraz zor olur. İlacı kullanın düşsün değeriniz snrasnda hamıle kalrsnz zaten jayrlısı olsn

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Süt hormonunuz yüksek çkmş evet bu yüksekken hamıle kalma olayı biraz zor olur. İlacı kullanın düşsün değeriniz snrasnda hamıle kalrsnz zaten jayrlısı olsn
Evet doktordaa öyle söyledi..Adetde olmuyorumm zaten .Bu ayy Adet olurum İnşallah.Bende diyodum neden adet olmadım meyerse bundanmış

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Dostinex bende cok kullandim canim dusuruyo prolaktin hormonunu 49 cokta degil benimki 90 lardaydi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evet kuzum tedavi olman gerekiyor gebe kalmayı zorlaştıran bir hormon

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm 8 ay boyunca bende hamile kalmadım en son hormon testinde prolaktin yüksek çıktı dostinex kullandım aynı ay hamile kaldım Allahım sana da nasip eder İnşAllah

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...