Rahim ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenurrr tarafından oluşturulan Rahim ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 433 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rahim ağrısı
Konbuyu başlatan Ayşenurrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Ayşenurrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 34+2 haftalık hamileyim rahimim.dunden beri ağrıyor ama kasılma veya karın sırt ağrısı yok sadece rahim ağrısı var normal mi geçen doktora gittim bsy yoktu bebeğim tersti

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 34+2 haftalık hamileyim rahimim.dunden beri ağrıyor ama kasılma veya karın sırt ağrısı yok sadece rahim ağrısı var normal mi geçen doktora gittim bsy yoktu bebeğim tersti
Cnn rahatsız edici sekildeyse bir acile git su an dayanabiliosan ayaklarını yükseltip dinlen veya ayaktayken belini sağa sola yapıp hareket et dikkatli ve temkinli bir şekilde geçmiş olsun

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim seni rahatsız edecek kadar şiddetli bir agriysa doktora görün mutlaka bebek buyyo artık son zamanlar yaklasiyo yeri de daraliyo hareket ettikçe rahimde ağrılar olabiliyo bazen benim bebek öyle bir direniyoki diyorum aha çıktı çıkacak diye öyle rahmimde acı hissediyorum bizim son 11 gün kaldı sancılar başladı belimde kassiklarimda sırtımda bacaklarima vuruyo falan ama öyle şiddetli değil hepimizde sağlıkla dogralim insallah

A

Ayşenurrrrrrrrrr

Guest
Canim seni rahatsız edecek kadar şiddetli bir agriysa doktora görün mutlaka bebek buyyo artık son zamanlar yaklasiyo yeri de daraliyo hareket ettikçe rahimde ağrılar olabiliyo bazen benim bebek öyle bir direniyoki diyorum aha çıktı çıkacak diye öyle rahmimde acı hissediyorum bizim son 11 gün kaldı sancılar başladı belimde kassiklarimda sırtımda bacaklarima vuruyo falan ama öyle şiddetli değil hepimizde sağlıkla dogralim insallah
Amin canm o kadar şiddetli değil yürüyünce veya sağa sola dönünce ağrıyor Çarşamba doktora gittim bsy yoktu bebek dönmemiş hala yan acaba ondan mı ağrıyor

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Doğuma hazırlıyor olabilir rahminiz kendini bir sonraki kontrolde mutlaka danışın doktorunuza. Bu süre zarfında bebeğiniz hareketlerinide artık takip edin en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor günde

Tüm sayfalar yüklendi.