Sorum var Rahim gazı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belirsizz123 tarafından oluşturulan Rahim gazı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 380 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rahim gazı
Konbuyu başlatan Belirsizz123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruakpinar0354

Belirsizz123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok afedersiniz ama sormam gerek bu 2 aydır ilişki sırasında sürekli benden gaz sesi çıkıyor rahmimde eşimden çok çekiniyorum o sırada bunun caresi ne olabilir sizce ameliyat olamam korkuyorumm🙁🙁

Chyperus

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok afedersiniz ama sormam gerek bu 2 aydır ilişki sırasında sürekli benden gaz sesi çıkıyor rahmimde eşimden çok çekiniyorum o sırada bunun caresi ne olabilir sizce ameliyat olamam korkuyorumm🙁🙁
Vajina içerisinde genişleme meydana geliyor ondan dolayı oluyor. Ameliyattan korkuyorsan lazer de yapılıyor canım. Lazeri bir araştır istersen

Yenibebe

Kayıtlı Üye
rank
İllahaki 2 veya daha fazla doğum yaptıysan vajinal genişleme olmuştur tekrar doğum yapmayı düşünüyorsan lazeri bi düşün derim ama senin için yeterliyse ameliyatla vajinal daraltma tercih edebilirsin herkesde olabilecek bi durum korkma iyi bi doktora danış ve tedavi ol geçmiş olsun

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok afedersiniz ama sormam gerek bu 2 aydır ilişki sırasında sürekli benden gaz sesi çıkıyor rahmimde eşimden çok çekiniyorum o sırada bunun caresi ne olabilir sizce ameliyat olamam korkuyorumm🙁
Normal doğumda rahim genişliyor evet çok rahatsız edici zamanla azalır canım zaten doğumdam 1 sene geçince gerek duyulursa ameliyat yapıyorlar yeni doğum yaptırsan şuan birşey yapmazlar benimde üçüncüye hamileyim bu çocuktan sonra bir daha düşünmüyorum çocuk bende böyle bir operasyon düşünüyorum bana göre normal doğum pişmanlık

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
1. Sebep vajinal genişleme
2. Sebep ilişki sırasında yaptığınız hareketler
Vajinal muayene olmadan ne olduğu bilinmez

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
O bende de oluyordu evet utandıran bir duygu ama istersen eyer googldan bir araştır onu çaredir vardır doğal yontemlerle

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar