Randevu alamıyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Randevu alamıyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 906 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Randevu alamıyorum
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur123

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen ay ayın 4 ünde gittim hastaneye bir ay geçti 3 gündür doktorum yok diye alamıyorum sizce başka doktora mı gideyim kontrole ne yapayım doktorum çok iyi başka doktora güvenemiyorum ne yapmalıyım

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen ay ayın 4 ünde gittim hastaneye bir ay geçti 3 gündür doktorum yok diye alamıyorum sizce başka doktora mı gideyim kontrole ne yapayım doktorum çok iyi başka doktora güvenemiyorum ne yapmalıyım
Bir seferlik bişey olmaz zaten sistemden seni daha önceki işlemlerini doktor görüyor tereddüt etme birde mhrsden muayene olduğun doktora talep aç muayene açılırsa ona gidersin

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Problem yok ayın 23 de düşmüştümya hatırlarsın cnm o zaman kadın dogum acile gittim çok iyi dedi resim verdi problem yok tekme bile atıyor teyzesi
Yerim onun tekmesini bennnnn ♥️♥️♥️ ozaman boşver canım bide pandemi var hastaneler oksuren tıksıran dolu bidaha bidaha gitmemiş olursun doktorunu bekle ozaman canim benimm

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yerim onun tekmesini bennnnn ♥️♥️♥️ ozaman boşver canım bide pandemi var hastaneler oksuren tıksıran dolu bidaha bidaha gitmemiş olursun doktorunu bekle ozaman canim benimm
Aynen bence ya ben resim atamıyorum olmuyor ben sana bi ultrason resim atsam gülersin 2 bacak açmış umru bile degil😂😂😂 annem diyor senin oglum saldım çayıra mevlam kayıra modunda😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar