Sorum var Ratovirüs aşısı

• Konbuyu başlatan Semra Yavuz
  • Toplam 10 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Semra Yavuz tarafından oluşturulan Ratovirüs aşısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 527 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ratovirüs aşısı
Konbuyu başlatan Semra Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busra90

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bebekler 3,5 aylık olmadan önce rotavirüs aşısı olması lazım diyor doktorlar ve ücretli devlet karşılamıyormuş. Sizce yaptırılmalı mı bu aşı 980 tl ücreti ve 2 yada 3 doz oluyormuş
Bu aşı zorunlu değil doktor sadece önerir mecbur tutamaz canım. Özel aşı olduğu için ücreti fazla. Ben zamanını kaçırdığım için yaptıramadım.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bebekler 3,5 aylık olmadan önce rotavirüs aşısı olması lazım diyor doktorlar ve ücretli devlet karşılamıyormuş. Sizce yaptırılmalı mı bu aşı 980 tl ücreti ve 2 yada 3 doz oluyormuş
Mecburi değil kuzum ben kızımda da oğlumda da yaptırmadım şahsen

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben zamanını kaçırdım o yüzden yaptıramadım malesef doktorlar zorunlu tutmuyor bu arada

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım maalesef devlet karsilamiyo bizde bır hafta sonra ikinci dozu yapdrcaz üç aylikken ilk doz uygulandı bize 755 denildi sen hangi sehirdensin canim

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
2 doz yaptırdım ben 1.doz 495 tl 2.Doz 700 tl fiyat uçuk ama şöyle düşün bu viruse yakalanirsa 10 gibi gecmeyen bir ishal oluyor gorumcemin oglu gecirdi cok kotu oldu doger 2 cocugumda yaprirmamustim evdelerdi bunda okula gidiyorlar mikrop getirme olasiligi yuksek diye yaptirdim kuzenim hemsire virusu tasiyan cocugun oyuncagini elleyip cocuk agzina surse bulasiyir dedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar