Haydi bekliyorum canlar 😂
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 27 Ocak 2023 #2 Aslında tek başına da güzel ya da Ravza Nisa olabilir cnm
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 27 Ocak 2023 #3 Tekde güzel zeynosum
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 27 Ocak 2023 #4 ÖzLemce33' Alıntı: Aslında tek başına da güzel ya da Ravza Nisa olabilir cnm Genişletmek için tıkla ... Aynen ama sanki eksik kalıyor bana ravza tek olunca Nisa da güzelmiş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ocak 2023 Hülya❤️' Alıntı: Tekde güzel zeynosum Genişletmek için tıkla ... Sağol bebeğim bakalım bulmazsam tek olacak
ÖzLemce33' Alıntı: Aslında tek başına da güzel ya da Ravza Nisa olabilir cnm Genişletmek için tıkla ... Aynen ama sanki eksik kalıyor bana ravza tek olunca Nisa da güzelmiş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 27 Ocak 2023 Hülya❤️' Alıntı: Tekde güzel zeynosum Genişletmek için tıkla ... Sağol bebeğim bakalım bulmazsam tek olacak
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,633 Konum Kırklareli 27 Ocak 2023 #5 Zeynep41' Alıntı: Haydi bekliyorum canlar Genişletmek için tıkla ... Ravza gül olsbilir. Ravza bahçe demek güllr birleşince gül bahçesi ay çok güzel
Zeynep41' Alıntı: Haydi bekliyorum canlar Genişletmek için tıkla ... Ravza gül olsbilir. Ravza bahçe demek güllr birleşince gül bahçesi ay çok güzel
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 27 Ocak 2023 #6 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Ravza gül olsbilir. Ravza bahçe demek güllr birleşince gül bahçesi ay çok güzel Genişletmek için tıkla ... Çok güzel
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Ravza gül olsbilir. Ravza bahçe demek güllr birleşince gül bahçesi ay çok güzel Genişletmek için tıkla ... Çok güzel
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,633 Konum Kırklareli 27 Ocak 2023 #7 Hülya❤️' Alıntı: Çok güzel Genişletmek için tıkla ... Demii benim kardeşim olsaydı kız annem bu ismi koyacaktı halada der kızıb olursa ravza koy diye
Hülya❤️' Alıntı: Çok güzel Genişletmek için tıkla ... Demii benim kardeşim olsaydı kız annem bu ismi koyacaktı halada der kızıb olursa ravza koy diye
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 27 Ocak 2023 #8 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Demii benim kardeşim olsaydı kız annem bu ismi koyacaktı halada der kızıb olursa ravza koy diye Genişletmek için tıkla ... Evet Ayşem çok güzel kulağa hoş gelen isim Allah'ım inşallah gonlundekimi nasip etsin sana hayırlı cumalar
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Demii benim kardeşim olsaydı kız annem bu ismi koyacaktı halada der kızıb olursa ravza koy diye Genişletmek için tıkla ... Evet Ayşem çok güzel kulağa hoş gelen isim Allah'ım inşallah gonlundekimi nasip etsin sana hayırlı cumalar
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,846 27 Ocak 2023 #9 Ravza hüma olabilirsağlıkla doğsun darısı bana
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,633 Konum Kırklareli 27 Ocak 2023 #10 Hülya❤️' Alıntı: Evet Ayşem çok güzel kulağa hoş gelen isim Allah'ım inşallah gonlundekimi nasip etsin sana hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... Amin hülyam amin
Hülya❤️' Alıntı: Evet Ayşem çok güzel kulağa hoş gelen isim Allah'ım inşallah gonlundekimi nasip etsin sana hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... Amin hülyam amin