Refakatci

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Raziye crt tarafından oluşturulan Refakatci başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,503 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Refakatci
Konbuyu başlatan Raziye crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Vuslat tır

Raziye crt

Kayıtlı Üye
rank
Kizlaar bana bi akil verin ben dogum yaptiktan sonra yanimda kalicak kimse yok devlette dogum yapcm sizce kndi kndime idare edebilirmiyim kac gun kalirim hastanede acaba

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Normal veya sezaryan doğum sonrası hem kendine hemde çocuğa biraz zor yetişirsin canım illa ki ağrın acın olabilir devlette hemşireler yardımcı oluyor mu bilmiyorum arkadaşım özelde yapmıştı eşi yurt dışındaydı gece boyu ebeler hemşireler yardım etmiş emzirme yürüme bazen onlar bakmış arkadaşım uyumuş dinlenmiş yani illa biri şart

Fundaky

Kayıtlı Üye
rank
Kizlaar bana bi akil verin ben dogum yaptiktan sonra yanimda kalicak kimse yok devlette dogum yapcm sizce kndi kndime idare edebilirmiyim kac gun kalirim hastanede acaba
İnkansız canım illaki biri şart arkadaşın flan biri bir günlüğüne de yanında olsun

Nur.nur.nur

Kayıtlı Üye
rank
Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece kalıyorsun. Tabi bu kanaman yoksa böle. Kanaman varsa zaten refakatcı isterler çünkü ayaga kalkmaman lazım o zaman. Ama kanaman yoksa idare edersin de sen wc ye gidince coxuga kim göz kulak olacak o var seni korkutmayım ama neler duyuyoruz bizhergün hastanede neler.

Raziye crt

Kayıtlı Üye
rank
Normal veya sezaryan doğum sonrası hem kendine hemde çocuğa biraz zor yetişirsin canım illa ki ağrın acın olabilir devlette hemşireler yardımcı oluyor mu bilmiyorum arkadaşım özelde yapmıştı eşi yurt dışındaydı gece boyu ebeler hemşireler yardım etmiş emzirme yürüme bazen onlar bakmış arkadaşım uyumuş dinlenmiş yani illa biri b
İnkansız canım illaki biri şart arkadaşın flan biri bir günlüğüne de yanında olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dogru soyluyorsunuz canimda yanimda gidecek hic kimsem yok😔

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Kizlaar bana bi akil verin ben dogum yaptiktan sonra yanimda kalicak kimse yok devlette dogum yapcm sizce kndi kndime idare edebilirmiyim kac gun kalirim hastaned

Devlet hastaneleri şuan pandemiden dolayı refakatçi kabul etmiyorlarmis bende onu düşünüyorum normal doğum olsa bile illaki ilk gün birinin yardımına ihtiyacin oluyor heleki sezaryen olursak bilmiyorum napariz Allah yardımcımız olsun.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar