Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Kekik çayı söktürüyor
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 14 Ocak 2022 #11 Seda basar' Alıntı: Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Genişletmek için tıkla ... Kekik çayı söktürüyor
Seda basar' Alıntı: Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Genişletmek için tıkla ... Kekik çayı söktürüyor
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 14 Ocak 2022 #12 Seda basar' Alıntı: Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Genişletmek için tıkla ... Soğan kaynat suyunu iç. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye araştır internetten. Çok etkili iltihap falan varsa geçirir hamile kalmayı kolaylastirir
Seda basar' Alıntı: Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Genişletmek için tıkla ... Soğan kaynat suyunu iç. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye araştır internetten. Çok etkili iltihap falan varsa geçirir hamile kalmayı kolaylastirir
S Seda basar Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 7 14 Ocak 2022 #13 Grsl' Alıntı: Soğan kaynat suyunu iç. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye araştır internetten. Çok etkili iltihap falan varsa geçirir hamile kalmayı kolaylastir Genişletmek için tıkla ... Aselaras' Alıntı: Kekik çayı söktürüyor Genişletmek için tıkla ... Yaş kekik mi kuru kekik mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Grsl' Alıntı: Soğan kaynat suyunu iç. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye araştır internetten. Çok etkili iltihap falan varsa geçirir hamile kalmayı kolaylasti Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Grsl' Alıntı: Soğan kaynat suyunu iç. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye araştır internetten. Çok etkili iltihap falan varsa geçirir hamile kalmayı kolaylastirir Genişletmek için tıkla ... Bunu duymuştum ama kötü kokuyor hamileyi kolaytirdigini bilmiyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 حببتى❤️' Alıntı: Cnm soğan suyu antibiyotik gbi bide sokturuucu ilaç var tarlusal bn iki tane ictigmde hemen oluyrdm bnmde böyle düz Genişletmek için tıkla ... Son düzenleme: 14 Ocak 2022
Grsl' Alıntı: Soğan kaynat suyunu iç. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye araştır internetten. Çok etkili iltihap falan varsa geçirir hamile kalmayı kolaylastir Genişletmek için tıkla ... Aselaras' Alıntı: Kekik çayı söktürüyor Genişletmek için tıkla ... Yaş kekik mi kuru kekik mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Grsl' Alıntı: Soğan kaynat suyunu iç. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye araştır internetten. Çok etkili iltihap falan varsa geçirir hamile kalmayı kolaylasti Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Grsl' Alıntı: Soğan kaynat suyunu iç. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü diye araştır internetten. Çok etkili iltihap falan varsa geçirir hamile kalmayı kolaylastirir Genişletmek için tıkla ... Bunu duymuştum ama kötü kokuyor hamileyi kolaytirdigini bilmiyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 حببتى❤️' Alıntı: Cnm soğan suyu antibiyotik gbi bide sokturuucu ilaç var tarlusal bn iki tane ictigmde hemen oluyrdm bnmde böyle düz Genişletmek için tıkla ...
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,325 Konum Siirt 14 Ocak 2022 #14 Seda basar' Alıntı: Teşekkürler canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Maydonozu bir kez içtim ama olmadı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Doktor ilaç kullanman tahlilerinin değerini yükseltir dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Ben genç kızken gecikiyordu evlendikten sonra ilk defa böyle oldu Genişletmek için tıkla ... O zaman bol yürüyüş soğan kürü yada maydanoz kuzum
Seda basar' Alıntı: Teşekkürler canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Maydonozu bir kez içtim ama olmadı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Doktor ilaç kullanman tahlilerinin değerini yükseltir dedi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Ben genç kızken gecikiyordu evlendikten sonra ilk defa böyle oldu Genişletmek için tıkla ... O zaman bol yürüyüş soğan kürü yada maydanoz kuzum
S Seda basar Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 7 14 Ocak 2022 #15 Mervercan' Alıntı: O zaman bol yürüyüş soğan kürü yada maydanoz kuzum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Mervercan' Alıntı: O zaman bol yürüyüş soğan kürü yada maydanoz kuzum Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 14 Ocak 2022 #16 Seda basar' Alıntı: Yaş kekik mi kuru kekik mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Bunu duymuştum ama kötü kokuyor hamileyi kolaytirdigini bilmiyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Genişletmek için tıkla ... Soğan suyu rahmi temizliyor. Gebeliği kolaystiriyor burnunu tıka öyle iç icebilirsen. Adetinin düzene girdiğini göreceksin zaten.
Seda basar' Alıntı: Yaş kekik mi kuru kekik mi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Bunu duymuştum ama kötü kokuyor hamileyi kolaytirdigini bilmiyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 14 Ocak 2022 Genişletmek için tıkla ... Soğan suyu rahmi temizliyor. Gebeliği kolaystiriyor burnunu tıka öyle iç icebilirsen. Adetinin düzene girdiğini göreceksin zaten.
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 15 Ocak 2022 #17 Grsl' Alıntı: Soğan suyu rahmi temizliyor. Gebeliği kolaystiriyor burnunu tıka öyle iç icebilirsen. Adetinin düzene girdiğini göreceksin zaten. Genişletmek için tıkla ... Kuru kekik nane çayı gibi kaynatıp süzüp içiyorsun
Grsl' Alıntı: Soğan suyu rahmi temizliyor. Gebeliği kolaystiriyor burnunu tıka öyle iç icebilirsen. Adetinin düzene girdiğini göreceksin zaten. Genişletmek için tıkla ... Kuru kekik nane çayı gibi kaynatıp süzüp içiyorsun
S Seda basar Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 7 15 Ocak 2022 #18 Aselaras' Alıntı: Kuru kekik nane çayı gibi kaynatıp süzüp içiyorsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Aselaras' Alıntı: Kuru kekik nane çayı gibi kaynatıp süzüp içiyorsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 21 Ocak 2022 #19 Seda basar' Alıntı: Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Genişletmek için tıkla ... Stresten olabilirmi
Seda basar' Alıntı: Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Genişletmek için tıkla ... Stresten olabilirmi
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 21 Ocak 2022 #20 Seda basar' Alıntı: Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Genişletmek için tıkla ... Hamile olma ihtimalin varmı canım bence önce bı kan tahlili yaptır ezbere çay içme eğer bişey yoksa hamile değilsen kekik kaynatıp içersen adet söktürücü etkisi var canim
Seda basar' Alıntı: Regl olamıyorum 2 aydır onerebileceginiz bitkisel çaylar var mı? Genişletmek için tıkla ... Hamile olma ihtimalin varmı canım bence önce bı kan tahlili yaptır ezbere çay içme eğer bişey yoksa hamile değilsen kekik kaynatıp içersen adet söktürücü etkisi var canim