Sorum var Romantik an

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Romantik an başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 477 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Romantik an
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayazmasal

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Utanıyom ama sorucam söyliyicem🙊 biliyom özəl bişey bunlar ama, özür diliyom 🙏☺️Kızlar annemlerin evi boş bir iki günlüyüne orda kalmak için gitdim, daha doğrusu kafa dinlemeye, eşimde çok bulandı yorqunda, iki gün evde olucak, romantik an yaşatmak istiyorum nasıl süsleye bilirim evi ne yapmam lazım bilmiyom, 2 aydır birliktelik yok izin vermiyodum. Ben uta

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Utanıyom ama sorucam söyliyicem🙊 biliyom özəl bişey bunlar ama, özür diliyom 🙏☺️Kızlar annemlerin evi boş bir iki günlüyüne orda kalmak için gitdim, daha doğrusu kafa dinlemeye, eşimde çok bulandı yorqunda, iki gün evde olucak, romantik an yaşatmak istiyorum nasıl süsleye bilirim evi ne yapmam lazım bilmiyom, 2 aydır birliktelik yok izin vermiyodum. Ben uta
Güzel bir akşam yemeği hazırla mumlarla masayı süsle gül yaprakları filan kendinde güzel bir elbise ayakkabı giyin saç makyaj yap üzerindeki herşey etkileyici olsun parfümüne kadar ondan sonra senden çok etkilenir zaten eşin 😌

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
2 aydır birliktelik yoksa hiçbir şey yapmana gerek yok canım eşin şimdi dünden hazırdır zaten 😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ahahahha bende sırf eşimden 1 ay ayrı kaldım diye ankaradan gelirken kendime gecelik filan almıştım . Akşam eşim gelince güzel bir yeemk yemiş film izlemiştik sonra kayrayı uyutmaya gidio uyutup geceliğimi gitmiştim hafif birde makyaj eşim çok sevmez çünkü makyajı sabahtan da saçlarımı düzleştiemiştim 🤭🤭. Baya mutlu olmuştu o gün sende eşinin sevdiği yemekleri yapıp masa kurup güzelce giyinip yemekten sonra o tür şeyler giyebilirsin en azından niyetini anlatmış olursun 🤭🤭

Tüm sayfalar yüklendi.