Sorum var Ruh halim deyişdi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Ruh halim deyişdi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 413 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ruh halim deyişdi
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 6 haftalık hamileyim ruh halim deyişdi hiç sevinemiyorum hayatımda her şey yolunda ağlamak geliyor sanki içimden sebebsiz yere mutlu olamıyorum ne yapmam lazım yardımnıza ihtiyacım var

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 6 haftalık hamileyim ruh halim deyişdi hiç sevinemiyorum hayatımda her şey yolunda ağlamak geliyor sanki içimden sebebsiz yere mutlu olamıyorum ne yapmam lazım yardımnıza ihtiyacım var
Gebelikte bu tür durumlar çok normal canım bende ilk haftalar böyleydim ruhsuz gibi yataktan çıkasım gelmezdi. Eşim zorla dışarı çıkarırıp dururdu öyle öyle kendime geldim

denizaydnl

Kayıtlı Üye
rank
Ben de aynı durumdaydım daha yeni mutlu hallerime geri döndüm 29. Haftada. Bunlar normal şeyler günlük hayatına devam et yeni aktiviteler bul geçecek bunlar. Zaten hamilelikte değişen hormonlar sebebiyle vücudumuz böyle tepkiler veriyor. Rahat ol biraz zaman geçsin herşey yoluna giriyor.

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum yaşadıkların normal bir durum hamilelikte hormanlarin deyismesi ile bintarz şeyler yasayabikiyoruz kendini eve haps etme dışarı çık yürü arkadaş ortamin varsa onlarla görüş geçici bir durum

zehra demir

Kayıtlı Üye
rank
Ben de aynı durumdaydım daha yeni mutlu hallerime geri döndüm 29. Haftada. Bunlar normal şeyler günlük hayatına devam et yeni aktiviteler bul geçecek bunlar. Zaten hamilelikte değişen hormonlar sebebiyle vücudumuz böyle tepkiler veriyor. Rahat ol biraz zaman geçsin herşey yoluna giriyor.
İnşallah canım teşekür ederim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gebeliğin yeni canım vücudun hormonların bebeğine alışmaya çalışıyor duygu durum değişiklikleri olabilir ilerleyen haftalarda geçecek

Cnm bende ilk gebeligimde öyleydim eşim bişey demese bile trip atıyordum aynen hep ağlamak istiyordum ağladım bile sebebsiz yere😀

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar