Kizlar kim rus dilini biliyor?Kim nasıl öğrendi?
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 16 Ekim 2022 #1 Kizlar kim rus dilini biliyor?Kim nasıl öğrendi?
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Ekim 2022 #2 2uşaq anası' Alıntı: Kizlar kim rus dilini biliyor?Kim nasıl öğrendi? Genişletmek için tıkla ... Ulduz bilir belki bitanem keşke sana yardımcı olabilseydim
2uşaq anası' Alıntı: Kizlar kim rus dilini biliyor?Kim nasıl öğrendi? Genişletmek için tıkla ... Ulduz bilir belki bitanem keşke sana yardımcı olabilseydim
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 16 Ekim 2022 #3 2uşaq anası' Alıntı: Kizlar kim rus dilini biliyor?Kim nasıl öğrendi? Genişletmek için tıkla ... Men rusiyada yawayib oyrendim amma hamin degil bezi bezi halarda çasiram
2uşaq anası' Alıntı: Kizlar kim rus dilini biliyor?Kim nasıl öğrendi? Genişletmek için tıkla ... Men rusiyada yawayib oyrendim amma hamin degil bezi bezi halarda çasiram
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 16 Ekim 2022 #4 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Men rusiyada yawayib oyrendim amma hamin degil bezi bezi halarda çasiram Genişletmek için tıkla ... Bende rusiyada yawiyorum amma tam bilmiyorum tam oyrenmek istiyorum
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Men rusiyada yawayib oyrendim amma hamin degil bezi bezi halarda çasiram Genişletmek için tıkla ... Bende rusiyada yawiyorum amma tam bilmiyorum tam oyrenmek istiyorum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 16 Ekim 2022 #5 2uşaq anası' Alıntı: Bende rusiyada yawiyorum amma tam bilmiyorum tam oyrenmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Men azeriyim azeri dilinde yaza bilersen canim mene nece ildir rusiyadasan?
2uşaq anası' Alıntı: Bende rusiyada yawiyorum amma tam bilmiyorum tam oyrenmek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Men azeriyim azeri dilinde yaza bilersen canim mene nece ildir rusiyadasan?
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 16 Ekim 2022 #6 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Ulduz bilir belki bitanem keşke sana yardımcı olabilseydim Genişletmek için tıkla ... Canımsın teşekkürler
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Ulduz bilir belki bitanem keşke sana yardımcı olabilseydim Genişletmek için tıkla ... Canımsın teşekkürler