Sorum var Rüya gördüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Agrin💕Zerya tarafından oluşturulan Rüya gördüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,398 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rüya gördüm
Konbuyu başlatan Agrin💕Zerya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Agrin💕Zerya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Günaydın kızlar 🥰 Rüyamda kucağımda çok sevimli bir bebek nasıl tatlı yanağıma,elime nereyi bulsa yapışıyor süt sanıp gülüp öpüp emzirdim bebeği☺️ Benim miydi bilmiyorum? Bilinçaltı sanırım🤷
Bilinç altı olabilir canım gebelikte bende çok gördüm böyle rüyalar

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim gebeyken.bende hep goruyorum oyle ruyalar
Günaydın kızlar 🥰 Rüyamda kucağımda çok sevimli bir bebek nasıl tatlı yanağıma,elime nereyi bulsa yapışıyor süt sanıp gülüp öpüp emzirdim bebeği☺️ Benim miydi bilmiyorum? Bilinçaltı sanırım🤷
r

Dilek47

Kayıtlı Üye
rank
Tünaydın cnm bilinç altı ben oğlumun cinsiyetini öğrenmeden önce hep kız rüyasını görürdüm ve masal diye seslenir dim ama erkek olduğunu duyduktan sonra hep erkek rüyası görürdüm ☺️

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Bilinç altı olabilir canım gebelikte bende çok gördüm böyle rüyalar
Evet canım insan hep merak ediyor ya nasıl olacak ne zaman olacak diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

r
Sanırım hemen herkeste oluyor çok merak etmekten hep

r
Sanırım hemen herkeste oluyor çok merak etmekten hep
Tünaydın cnm bilinç altı ben oğlumun cinsiyetini öğrenmeden önce hep kız rüyasını görürdüm ve masal diye seslenir dim ama erkek olduğunu duyduktan sonra hep erkek rüyası görürdüm ☺️
Benim kızım olacak ama başta rüyamda erkek gördüm şimdi de görüyorum ama cinsiyet yok ☺️

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Hayrlisi olsun canim. Ben gebeyken rüya görüyordum ama unutuyordum nedense.

Bilinç altı olabilir canım 😍😘 Bende ikiz bebek çok istiyorum o gün rüyamda ikiz erkek görmüştüm öpüyordum her yerini 😍🥰

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Hayrlisi olsun canim. Ben gebeyken rüya görüyordum ama unutuyordum nedense.
😂😂 Bende çok unutuyorum canım. Amin canım inşallah 🤲

Bilinç altı olabilir canım 😍😘 Bende ikiz bebek çok istiyorum o gün rüyamda ikiz erkek görmüştüm öpüyordum her yerini 😍🥰
Ayy ne tatlı daha hiç çocuğum yokken çok istiyordum ikizlerim olsun ama kısmet olmadı ☺️

Ne tatli bir rüya yaaa🥰❤️😍
Evet yaa hala etkisindeyimm🥰🥰

Rabbim hayırlara çıkarsın kuzum
Amin canım inşallah 🥰🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar