Sorum var Saç doktoru trixoloq

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Saç doktoru trixoloq başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 257 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Saç doktoru trixoloq
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yarın doktora gitmek istiyorum ama bilmiyom napayım gidiyimmo gitmiyimmi. Eşim para avcıları onlar diyo, güclü şampuan alalım vitamin alalım iyi olursun diyo

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar yarın doktora gitmek istiyorum ama bilmiyom napayım gidiyimmo gitmiyimmi. Eşim para avcıları onlar diyo, güclü şampuan alalım vitamin alalım iyi olursun diyo
Öncelikle para avcısı konusunda bazıları evet öyle ama emin ol verdikleri ilaçlar da pek işe yaramıyor.

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Aynen verdikleri ilaçlar hiç bir işe yaramıyor benim yıllardır saçım dökülüyor kaç defa gittim yine aynı biberiye iyi geliyormuş tabi birde demir eksikliği varsa saç yoğun dökülüyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Eşimin dediyi gibi yapayım olmazsa işe yaramazsa şampuanlar vitaminler doktora giderim o zaman
Aynen öyle bioblax var babam bir ara baya kullandı biraz maliyetli bir şampuan ama baya etkili 1 yıl kullandı ondan sonra saçları dökülmeyi kesti 45 yaşında hala dökülmüyor😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.