17+5 günlük hamiləlikdə uşağın çəkisi nə qədər olmalıdır??
A Ayşən Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 31 7 Eylül 2023 #1 17+5 günlük hamiləlikdə uşağın çəkisi nə qədər olmalıdır??
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 7 Eylül 2023 #2 C Ayşən' Alıntı: 17+5 günlük hamiləlikdə uşağın çəkisi nə qədər olmalıdır?? Genişletmek için tıkla ... Canım bu bebekten bebeğe göre değişir zaten şuan gram şeklinde alıypr kiloyu o yüzden kilosu sz yada çok endişe etme
C Ayşən' Alıntı: 17+5 günlük hamiləlikdə uşağın çəkisi nə qədər olmalıdır?? Genişletmek için tıkla ... Canım bu bebekten bebeğe göre değişir zaten şuan gram şeklinde alıypr kiloyu o yüzden kilosu sz yada çok endişe etme
A Ayşən Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 31 7 Eylül 2023 #3 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: C Canım bu bebekten bebeğe göre değişir zaten şuan gram şeklinde alıypr kiloyu o yüzden kilosu sz yada çok endişe etme Genişletmek için tıkla ... Anladım canım bu gün doktora gitmisdim 201 qram olduğunu söyledi
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: C Canım bu bebekten bebeğe göre değişir zaten şuan gram şeklinde alıypr kiloyu o yüzden kilosu sz yada çok endişe etme Genişletmek için tıkla ... Anladım canım bu gün doktora gitmisdim 201 qram olduğunu söyledi
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 863 7 Eylül 2023 #4 Ayşən' Alıntı: 17+5 günlük hamiləlikdə uşağın çəkisi nə qədər olmalıdır?? Genişletmek için tıkla ... Salam həftələrimiz yaxındı bizdə 18+1 həftəlik olduq amma mən hələ çəkisini bilmirəm sağ salamat qucağına al inşallah
Ayşən' Alıntı: 17+5 günlük hamiləlikdə uşağın çəkisi nə qədər olmalıdır?? Genişletmek için tıkla ... Salam həftələrimiz yaxındı bizdə 18+1 həftəlik olduq amma mən hələ çəkisini bilmirəm sağ salamat qucağına al inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,570 Konum Kırklareli 8 Eylül 2023 #5 Maşallah canım son haftalar hızla alır kiloyu Ayşən' Alıntı: Anladım canım bu gün doktora gitmisdim 201 qram olduğunu söyledi Genişletmek için tıkla ...
Maşallah canım son haftalar hızla alır kiloyu Ayşən' Alıntı: Anladım canım bu gün doktora gitmisdim 201 qram olduğunu söyledi Genişletmek için tıkla ...
A Ayşən Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 31 8 Eylül 2023 #6 leylam19' Alıntı: Salam həftələrimiz yaxındı bizdə 18+1 həftəlik olduq amma mən hələ çəkisini bilmirəm sağ salamat qucağına al inşallah Genişletmek için tıkla ... Çox sağol canım bahəm inşAllah qızdı sende oğlan
leylam19' Alıntı: Salam həftələrimiz yaxındı bizdə 18+1 həftəlik olduq amma mən hələ çəkisini bilmirəm sağ salamat qucağına al inşallah Genişletmek için tıkla ... Çox sağol canım bahəm inşAllah qızdı sende oğlan
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 863 8 Eylül 2023 #7 Ayşən' Alıntı: Çox sağol canım bahəm inşAllah qızdı sende oğlan Genişletmek için tıkla ... Amin can çox sağol bir qızım var 1yaş 5 aylıq bunuda dedi qızıdı Allah bütün balaları qorusun İnşallah səninki nədi bacı qız oğlan?
Ayşən' Alıntı: Çox sağol canım bahəm inşAllah qızdı sende oğlan Genişletmek için tıkla ... Amin can çox sağol bir qızım var 1yaş 5 aylıq bunuda dedi qızıdı Allah bütün balaları qorusun İnşallah səninki nədi bacı qız oğlan?
A Ayşən Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 31 8 Eylül 2023 #8 Allah saxlasın bacı sağ salamat olsun teki mende oğlandı ilkdi hele məndə
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 863 9 Eylül 2023 #9 Ayşən' Alıntı: Allah saxlasın bacı sağ salamat olsun teki mende oğlandı ilkdi hele məndə Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah sağ salamat qucağına al balanı
Ayşən' Alıntı: Allah saxlasın bacı sağ salamat olsun teki mende oğlandı ilkdi hele məndə Genişletmek için tıkla ... Amin canım inşallah sağ salamat qucağına al balanı
A Ayşən Kayıtlı Üye Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 31 9 Eylül 2023 #10 leylam19' Alıntı: Amin canım inşallah sağ salamat qucağına al balanı Genişletmek için tıkla ... Bahəm qadasi
leylam19' Alıntı: Amin canım inşallah sağ salamat qucağına al balanı Genişletmek için tıkla ... Bahəm qadasi