Sallayarak uyutma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ozge03 tarafından oluşturulan Sallayarak uyutma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 949 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sallayarak uyutma
Konbuyu başlatan Ozge03
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozge03

Ozge03

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 4 yaşında oğlum var ama ayağımda sallayarak uyutuorm bırakmak istiyorum artık çok zorlanıyorum varmı bir öneriniz acaba?

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 4 yaşında oğlum var ama ayağımda sallayarak uyutuorm bırakmak istiyorum artık çok zorlanıyorum varmı bir öneriniz acaba?
Aynı sorun bende de var 4.5 yaşında sallamasam hatta öğlen de uyutmuyorum hiç uykusu gelmiyor azcik sallaninca uyuyor illa sallanacak bebeklikte alistirmadim fakat okula gittiğimde anneciğim öğlenleri alıştırmis oldu ve hep devam etti bakalım ne zamana kadar

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 4 yaşında oğlum var ama ayağımda sallayarak uyutuorm bırakmak istiyorum artık çok zorlanıyorum varmı bir öneriniz acaba
Uyku saati belirleyin her gün aynı şeyleri yapın karnı tok olsun WC gitsin birlikte yatağa geçin ister kitap okuyun isterseniz sohbet edin sırtını kasiyin saçını oksayin on dakka içinde uyur bı hafta içinde alışır ben uzun zamandır böyle uyuturum onkadar alıştıki yatıp Elele tutuyiruz uyuyor

Ozge03

Kayıtlı Üye
rank
Aynı sorun bende de var 4.5 yaşında sallamasam hatta öğlen de uyutmuyorum hiç uykusu gelmiyor azcik sallaninca uyuyor illa sallanacak bebeklikte alistirmadim fakat okula gittiğimde anneciğim öğlenleri alıştırmis oldu ve hep devam etti bakalım ne zamana kadar
Bizimki öğlen de uyuyor ama öğlen uyutmadığm zamanda gece yine sallayarak uyutuyorm 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Uyku saati belirleyin her gün aynı şeyleri yapın karnı tok olsun WC gitsin birlikte yatağa geçin ister kitap okuyun isterseniz sohbet edin sırtını kasiyin saçını oksayin on dakka içinde uyur bı hafta içinde alışır ben uzun zamandır böyle uyuturum onkadar alıştıki yatıp Elele tutuyiruz uyuyor
Yaa yarn öle deneyecm ay inşallah başarılı olur tamam hemen alışmasını bekleyemem ama 1 haftada olsa sabretcm yeterki kendi uyusun

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Bizimki öğlen de uyuyor ama öğlen uyutmadığm zamanda gece yine sallayarak uyutuyorm 😔

Yaa yarn öle deneyecm ay inşallah başarılı olur tamam hemen alışmasını bekleyemem ama 1 haftada olsa sabretcm yeterki kendi uyusun
Bizim odamızda yatarsa hatta biraz kendi haline bırakırsam uyuyor fakat bu kez çok geç saat oluyor uyuması 2 yi buluyor erken yatması için salliyorum erken uyumaya alistiramadim odasına da 😔

Ozge03

Kayıtlı Üye
rank
Bizim odamızda yatarsa hatta biraz kendi haline bırakırsam uyuyor fakat bu kez çok geç saat oluyor uyuması 2 yi buluyor erken yatması için salliyorum erken uyumaya alistiramadim odasına da 😔
Bende sallıom sonra odasına bırakıom ama gece gelio tekrar bizim odaya

Ebruli

Kayıtlı Üye
rank

Sabredin emin olun alışacak uykuya dalma süresi baya düşecek başta uzun olabilir ama sonra rahat edeceksiniz ben on dakka uyutup kalkıyorum bı saat sonrada yatağına bırakıyorum çok ekstra bı durum olmazsa sabaha kadar yatıyor ben hiç sallamamistim bakıcısı alistirmisti öğlen uykusu için iki yaşında öğlen uyksunu bıraktı o zqmnadan beri boyle uyur hatta evdeki diğer kişilerde bizde uyuyoruz diyip yatsınlar iyi geceler dileyin ışıkları kapatın TV kapatın çok daha kolay olur akılları sizde kaldığı için uyumuyorlar

Ozge03

Kayıtlı Üye
rank
Sabredin emin olun alışacak uykuya dalma süresi baya düşecek başta uzun olabilir ama sonra rahat edeceksiniz ben on dakka uyutup kalkıyorum bı saat sonrada yatağına bırakıyorum çok ekstra bı durum olmazsa sabaha kadar yatıyor ben hiç sallamamistim bakıcısı alistirmisti öğlen uykusu için iki yaşında öğlen uyksunu bıraktı o zqmnadan beri boyle uyur hatta evdeki diğer kişilerde bizde uyuyoruz diyip yatsınlar iyi geceler dileyin ışıkları kapatın TV kapatın çok daha kolay olur akılları sizde kaldığı için uyumuyorlar
Evet haklısnz öle deneyecm teşekkür ederim

Şenay Asel Lina

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür kızım bir buçuk yaşında çok nadir sallıyorum uykusu gelince yanıma ya da dizime uzanıp 5 dk sonra uykuya geçiyor hemen Kendi yastık yüzü var onuda yüzüne örtüp uyuyor öyle

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
2 yaşından snra qece uykusunu yanima yatırıp uyutuyrum masaAllah oqlum laftan anlayan bi çocuk şuan 3bucuk yaşında öqlenleri sallayarak uyutuyrum çünkü uyumuyor qün içinde çok koşuyor o yüzden zorla uyutuyrm poposu az yer qörsün diye. Ben 2 yaşından artık qece uyurken salla anne demek yok tmm mi dedim istedikcede bu dedqmi tekrar tekrar hatırlattım öylece tam kawramis oldu 1 1bucuk yaşında dili çözülmüstü anlasabiliyrduk. Simdi yanima yatiriyrm saçıyla oynaya oynaya bayiltiyrum 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar